|
Muhteşem Gösterge Tablosu |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 08:17 |
Kendi sitesindeki fiyatı bu işe göre gayet makul. Değişiklik isteyen mutlaka düşünebilir :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende bir arabada görmüştüm devire göre renk koyulaşıp kırmızı oluyodu çok süperdi öyle bir şey bulsam şöyle makul fiyatlara balıklama atlicam
|
|
VEDATDINC
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
neon kadran denilen parçayı ben 6 yıl önce 88 doğan toplarken sanayiiden almıştım ışık kademesi ve rengi ayarlanan küçük ayar kutusu vardı fiyatı çok makuldü ama bunlar uçmuş
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maddi imkan tabiki.İmkan olsa sağolsun anlayıp yardım edebilcek bir sürü arkdaşımız var sitede.Cem,albay,ersin,ahmet semiz,ali sağolsun bilgilerini ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemiyorlar.
|
|
tazmaniac
1. Vites 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
imkan dediğin $ mıyoksa işçilik için mi imkan diyorsun bak forumda yapan da varmış daha ne istiyosun direk yardım iste |
|
2004 Quiksilver
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Gece yarısından sonra
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 nınki gayet güzel :)) imkan olsa hemen değiştiririm :)
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Hangü günlerde kullanayım onu :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
turuncuyla mor yap bence kardeşim çok otantik olur
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Kamera da ıy gozukuyor :D ama ben mavı ıtıyorum :D yada ibreler kırmızı gösterge beyaz yenı VW ler gıbı :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi senin göstergeler iyi ya
|
|
Engin Tepe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Partnere olurmu :) |
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Valla işin doğrusu ben sevmedim bu göstergeleri çoğunu inceledim aralarında hoş duranlar var ama onlarda 306 için değil, 306 için dizayn ettikleri bence hiç güzel değil. Renkleride dandik valla |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahsen göstergelerimden memnunum. Ama bir yerde lacivert aydınlatmalısını görmüştüm çok hoştu.
|
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buda 106 için olanı bunlarda baya iyiymiş http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=24&id=234
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Arkadaş çok doğru bi açıklama yapmış, dağılım çok önemli forumda sanırım Erbin yapmıştı kendisi photoshopta ve ledlerde aydınlatmıştı fakat ışık açısı tam olarak doğru olmadığı için gölgede kalan kısımlarla fazla aydınlanan kısımlar olmuştu.
Ayrıca eleman ilanda almanyadan ithal diyo moman.pl adresi polonya :))
Neon olduğundan biraz pahalı arkadaşlar.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
tazmaniac
1. Vites 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
aslında ne yalan söyliyeyim ben göstergelerde falan orjinalliği bozma taraftarı değilim ama basit birşeyi kendiniz photoshop yada corelde falan çizip reklamcılardan baskı aldırabilirsiniz ama hakkıyla yapmak isterseniz işin püf noktası ışığın dağılımını çok iyi ayarlamnız lazım gavurlar electroluminance gibi birşey diyorlardı buna yani ışığı direk değilde işaretlere yaymanız lazım ki bu satılanda ledler falan tam buna göre dizayn edilmiş o yüzden fiyat böyle.birde ibreleri çıkardığınızda bozulma riski var o yüzden ince bir işçilik istiyor.
yalnız bu ilan için pahalı lafı hafif gelir arkadaş uçmuş:)paypalla falan almak isteyen olursa satıldığı yer burası arkadaşlar birebir ilandakinin aynı 65 euro http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=102&id=754 bu da 206 için olanlar http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=24&id=115 |
|
2004 Quiksilver
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel ama aşırı pahalı,o parayı daha makul yatırımlara kullanabilirim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir acaba merak ettim.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağlam bir elektronikçi ile bunlar yapılır istediğin renk olur ama o sağlam elektronikçi nerde :D hele fethiyede
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |