![]() |
|
306 pandizot ve kabin uygulaması.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 22:11 |
|
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sen yap abi. Rabbim daha iyilerini nasip etsin. sende olsunda ben kendimin olmuş kadar mutlu olurum :)
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
allah razı olsun metinim .. daha güzeli inşallah sende görücez.. egzoza bittim tekrar güle güle kullan dostum ... |
||
![]() |
||
|
sağol kardeşim ..es-es diyelim o zaman ![]() |
||
![]() |
||
|
vallahi hüseyin o iş için yeri bulduğum an ..cecoliyi alıp doğru tekzene gidicem gerisi basit zaten ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi 41 kere maşallah.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
Abicim mükemmel olmuş herşey. İnsanın eli yakışınca yapamayıcağı iş yok ya. Pandizot süper bi eskişehirli olarak siyah kırmızı renk kullanmışsın çok yakışmış >:D hemen senide esesli yaptım bu arada abi. Wooferlar zaten 10 numara olmş daha iyisini görmedim abi. iyi günlerde kullan ersin abicimm
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
|
Abi kapının içi genişse 307 kadar strafor koy inşaatta kullanılanlardan kışında sıcak tutar ![]() |
||
![]() |
||
|
iyi kötü yapcan abi sonuçta bir şekilde :))
|
||
![]() |
||
|
zaten elimi kolumu bağlayan izalasyon işi.. kapalı bir yer bulamıyorum ... o işe cecoli üstadımızın yardımı ile el atacağız allahın izni ile..
|
||
![]() |
||
|
bu konuyu açınca bu yorum aklıma geldi hala gülüyorm deniz abi kulakların çınlasın vallaha alemsin ![]() paşam çok güzel olmuş kırmızı kırmızı izolasyon nolcak valla kapıları ayarı bozulur o puffırlarla
![]() |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Gümbür gümbür geliyorum günceli :)
|
||
![]() |
||
|
Ersin kanka kabin ve pandizot süper olmuş en kısa zamanda test etmek lazım ,tesisat açıkken yanlız pencereleri açmayı unutma camlara zeval gelmesin...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
derslerin verdiği dikkat sanırım ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sağol burakçım. .pt. sesi geliyor sıkı durun ![]() |
||
![]() |
||
|
hakanım inceledim onu resimde göründüğü gibi değil .. yani erime yapmayan cinsten..eğerki öyle bir şey olursa direkt bağlantı yapıcam.. ama sanmıyorum ... ![]() |
||
![]() |
||
|
ersin abicim gerçekten on numara işçiliği varmış ustanın seninde bu konuda bilgili olman senin için çok büyük bir avantaj herşey gönlünce olsun abim.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |