|
307 sağ ayna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 19:07 |
hocam hava değil sadece ses alıyor. iyice dinledim eşim kullanırken, tam olarak aynanın ordan geliyor sonra baktım zaten aynanın cama yapışık olması gereken kısmı camdan bayağı bi açık duruyor yarın fotolarını çekip ekliyecem, ve bugun farkettim o palastik kısmın aynayla bağlantılı olduğu yerde hafif bi çatlak var. aracın eski sahibi söylemişti zaten buraya bisikletli çocuk çarptı diye kapıdada kuru çekişleme yapılmış ama aynayı hiç farketmemiştim uzun yolda kullanmadığım için. geçen hafta sonu şehirdışına çıkınca fakettim sesi bariz bi şekilde yüzksek hızlarda(80den sonra) belli oluyor. ustaya sordum aynadan dedi zaten geçen gün o yüzden aynaya yogunlaştım, bide usta kıralım kaskodan değişelim dedi ama kasko ayna, cam yada fardan birini karşılıyormuş senede 1 defaya mahsus olmak üzere şimdi aynayla bu hakkımızı kullanırsak sonra allah göstermesin bi cam kırsak kaskoyu delmek zorunda kalcaz indirim alamayacaz seneye, onun için böle kararsız kaldım. şimdi önümüzde bayram tekrar şehirler arası yolculuk yapacam inşallah ve o sesin rahatsız edici tonunu duymak istemiyorum:)
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bildiğim kadarıyla rğzgar sesini kapı fitillerinden alır eskiyse .birde kapılarda oynama varsa yani darbe felan almışta beceriksiz bir usta elinden geçmişse kapı kapanınca arada boşluk kalır ki benimki öyle o zmana kapıyı ayrlatmak lazım
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rüzgar alıyo derken sesmi var sadece yoksa elinle hava geldiğini anlayabiliyomusunz?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar aracımın sağ aynasından rüzgar sesi alıyo. cama monte edildiği yerdeki plastik parça ile cam arasında yaklaşık 1 cmlik boşluk var sahibinden.com da o montaj yapılan parçaları buldum acaba onları alsam kendim takabilirmiyim. aynam normal çalışıyor. yada acaba komple ayna mı alsam da değiştirsem? ne önerirsiniz. bide o ayna nasıl sökülür ben sökebilirmiyim acaba?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |