![]() |
|
306 griffe silicek motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 12:56 |
|||
aynen öyle abi,kulağımıza küpe olsun
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Eeeeeeeeee hersey bır tecrubedır. Her yasanılan olaydan dersını cıkarıp kafana yazman lazım... Yoksa itten bitten kurtulamazsın
![]() |
||||
![]() |
||||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|||
ben bu konuyu okuduğum halde yaktım başımı abi,ah bu ihmalkarlık :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Bende bunun konusunu acalı cook oluyor...
|
||||
![]() |
||||
|||
Diğer kullanıcı arkadaşlar dikkat etsin en azından onlar tedbir almış olur ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Senınkı artık kurtarılamaz vaka halıne gelmıs anlasılan...
![]() Bakarsan bag olur, bakmaz ısen gordugun uzere dag oluyor
|
||||
![]() |
||||
|||
Abi teşekkür ederim sağol,bu hafta sonu onun temizliğini yapıcam inanır mısın 2 demlik çay posası gibi pislik çıktı kanaldan silicek motoru küf tutmuş beyaz beyaz oksit yapmış içinden bi avuç su döküldü çıkardığımızda elle tutulur bi yanı kalmamıştı artık ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hadı hayırlı olsun gule gule kullan. Bundan sonra sılecek tarafı ve dıger tarafı temız tutmaya dıkkat et. 3 gun sonrada kalorıfer motorunu yakma...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ederim peugeotefe,hafta sonu kazalı bi 306 dan çıkma olarak aldım hallettik sorunu.
|
||||
![]() |
||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
olabılır elımde sıfır orjınal valeo olarak mevcut 180 tl fıyatı var
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Doğru yeri aradığımı düşünüyorum acaba çıkma olarak olmadığını söylemiş olabilirler mi? |
||||
![]() |
||||
|||
Kardesım sende Murat abıye ozelden yazabılırsın. Konunun yonunu neden degıstırıyorsun ???
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Aslinda mantikli. biz yagmurda semsiye ile geziyoruz yoksa islaniyoruz hasta oluyoruz. Araclara da fabrikasyon semsiye koyulabilir. ![]() |
||||
![]() |
||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|||
Sanırım yanlış bi yeri aradınız silecek motoru sıfır olarak mevcut |
||||
|
||||
![]() |
||||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|||
murat abi 306 kapı döşeme kopcaları varmı sende :) en kısa zamanda ugruycam yanına pazarları açıkmısın sen bide :)
|
||||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||||
![]() |
||||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|||
![]() |
||||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|||
kronik sorun olmasının nedenıde o ıste :) yaprak gırmesı pıslenmesı su gırmesı muhendıslerın onu hesaplaması gerekır hesaplamadıgı ıcın kronık sorun oluyor bı cozum bulmaları gerekırdı :) saygılar
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
aslında denesem iyi olur eğer ki bozulmuşsa zaten yeni parça almam gerekicek öncesinde kurtarabilirsem maliyet yüküm hafiflemiş olur teşekkür ederim tavsiyeniz için
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Alet edavatiniz yok ama yine de soyleyeyim dedim. Ben yerinizde olsam silecek motorunu acip bakardim. Cunku pek cok kere motorun fircalarindaki kir, iletkenligi engeller ve motor calismaz duruma gelir. Buralarin temizlenmesi ile cozume gidilebilir.
|
||||
![]() |
||||
|||
evet o giderleri temizlemeyi düşünürken başıma geldi sağlık olsun ama 250 gibi bi rakamdan bahsediyolar sizinkini 70 liraya nasıl yaptırdınız biraz bilgi verirseniz iyi olur
Haklısınız aracıma elimden geldiğince çokda temiz bakarım fakat o kanalları açıp temizliycek alet edavatım olmadıgı için o kısmı mecbur atlamıştım buda başıma böyle bi masraf açtı sağlık olsun ne diyelim |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |