![]() |
|
satıldı silinebilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 16:46 |
Bağırınca daha çok duyuluyor ondan herhalde
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar olsun... Fakat Neden Büyük Harfle Yazıyorsunuz.. Değerli Kardeşim
Anlamış Değilim |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
msj attım size sahibindenden enes ben
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
GOLDMASTER MP3-2050 KUTUSUNDA SIFIRDAN FARKSIZ KUMANDASI VS. HERŞEYİ
DURUYOR. YENİ ALDIĞIM ARACIN ÜSTÜNDEYDİ ORJİNAL TEYİBİNİ TAKTIM BUNU
BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ YENİ TAKTIRMIŞ, SIFIRDAN FARKSIZ OKADARINI
SÖYLESEM YETER SANIRIM, İŞİME YARAMADIĞI İÇİN UYGUN FİYATA VERİYORUM. 60 TL.
307 DEN ÇIKARDIM SOKETİ TAKARAK MONTAJI KOLAYCA YAPILIYOR, DİĞER ARAÇLARA BU SOKET OLURMU BİLMEM AMA KABLOLARIDA DURUYOR HERTÜRLÜ MONTAJINI YAPARLAR. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-goldmaster-mp3-2050-61416329/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-goldmaster-mp3-2050-61416329/detay/ Düzenleyen tayfur - 13 Ekim 2011 Saat 16:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |