![]() |
|
acil otomatiik aranıyor !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 19:07 |
|
Elimizden Gelen Birşey Varsa Yapılır...
Ama Asıl Aranan '' Dinoco'' dur...
![]() |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
112 hp lik euro5 normlarındaki motor ve auto6r şanzıman.26.000 km de emsalleri 42.000 tl civari, ama ciddi bir alıcısı olursa,forumdan yada eş dost güzel bi pazarlık yaparız.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam sizin 308 dizel otomatik heralde.Siz ne düşünüyorsunuz aracınıza birde km kaçta?? |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Bu ne acele kardeş ekmek alırken bile ben bu kadar acele etmiyorum.Bi bakıyorum tazemi altını çevirip bakıyorum yanık mı.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
Hayırdır arkadaşım 60sn filmi gibi olmuş
![]() Hayırlısı olur inşallah...
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
bütce nedir,şahsen kendi 308 imide satmayı düşünüyorumda.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
Kardeşim otomatik araç öyle dan dun alınmaz.Bence şanzımanı kesinlikle bağlat bilgisayara hatta yetkili srvis bakımlı almaya özen göster.Benim 7 aracımın 4 tanesi otomatik şanzımanlıydı.o yüzden otomatik sanzıman itina ile alınır.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
meliğin arabsı güsel lakin lpg var anlaşırsak sökücezzz..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
çok iyi fikir, melik kardeşim de satmak istiyordu.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
evt olabilir |
||
![]() |
||
|
Ispartadan Melik kardesımın sıyah renklı 2001 206 XT BVA aracına bır baksaydın...
|
||
![]() |
||
|
sahibindeni talan ediyorum suan :) ama dostta varsa yani siteden bir arkdasımızda onu almak daha mantıklı geliyor bana
|
||
![]() |
||
|
yo ben uygun fiyatından deil.. almam için bir engel olmadıgını anlatmak istedim. uygun fiyata deilde degerinde sıkıntısız yürüyeni agzı burnu güsel bir arav arıyrom.. tşkler güsel dileklerin için
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlısı olsun, kazalı ve uygun fiyata alman daha iyi olacakdır gibi gözüküyor (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
sahibinden.com sitesinden araştır bence burdan dahahızlı bulursun.
|
||
![]() |
||
|
merak edenler için yazayım yengeme alıcam. ilk arabası olacak. oyuzden yardımlarınızı bekliyorum |
||
![]() |
||
|
arkadaslar acil ama en acilinden 206 207 otomatik aranıyorrrr
Düzenleyen dinoco - 31 Aralık 2011 Saat 21:39 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |