![]() |
|
rüzgarlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 13:36 |
rüzgarlıklarımı aldım gitti gidiyordan 38 tl 5 tlde kargo dört cama taktım mugen deniyor gayet güzel oldu yapıştırıcısı sağlam renk siyah aynı zamanda yandan gelecek güneşide kesip gölgelik görevi yapacak şuan için resimyok ileride eklerim inş.http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT-206-MUGEN-4-lu-CAM-RUZGARLIGI_W0QQidZZ40252556 ürün bu
|
|
2004 madel 307 1.4 hdı XR
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şekil bozuyor ya boşverin bu rüzgarlıkları şahin doğana takıyorlar hep |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda 4 kapı zaten sen resimdekine ne aldanıyon ordaki honda zaten
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi benim verdigin link 4 kapı işte :)
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
m1976k ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
bu ürün 4 kapılı aracımıza uyarmı acaba zannediyorun tek kapılı larda kapı daha büyük değilmi*
|
|
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20036712&Productid=otelf12961Yukardaki ile aynı model.Bire bir uyumluymuş sorunsuz takabilsin.3M çift taraflı bant war rüzgarlığın kapıya gelen yüzünde.Uygulamak zor olmasa gerek...
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
valla 206 için diyo bunlar dışardan yapıştırmalı zaten adamı ara bak adamın yeri yakınsa git bak sinerse içine al :)
|
|
|
![]() |
|
güzele benziyor ama nasıl montajı felen tam oturuyormu deneyen varmıdır aramızda?
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
bende arıyorum sanırım aracın 206 internete olması lazım baqim ben
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar malum kış geldi yağmurlar tam gaz devam etmekte aracıma ön camlara takılmak üzere rüzgarlık almak istiyorum aranızda yaptıran varmı zannediyorum yapıştırma oluyor bi sorun çıkıyormu ? yada tavsiyesi olan ?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ekim 2011 Saat 00:06 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |