![]() |
|
satılık 206 kristal far |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2012 Saat 17:43 |
selam arkadaşım.. anfi ile takas düşünürsen görüşelim bu konuyu. özel msj ile. Anfinin garantiside mevcut.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-satilik-anfi-pilippo-po-930-4-kanal-anfi-66667659/detay/# |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakikaten aracın maşallahı var :) |
|
![]() |
|
halil_61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
farlarda bi sıkıntı yoksa olabilir.fiyat da hiç bişey olmazmı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
ben farları yakından görmüştüm ...gerçekten çok temiz ve çok güzel...hatta pugti ile bu farlar konusunda yazın sohbet etmiştik ..kaçırmayın derim fiyatıda makul .... hayırlı satışlar olsun ...alanada satanada...
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar.....
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
ben sonar aldım tek kısalar mercekli. uzun sürekli kullanmıyorum gerek duymadım
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Almış olduğun angelların marka ve modeli hakkında bilgi verirsen sevinirim, geçen hafta ınpro çift mercekli almaya niyetlendim fakat başka bir arıza çıktı araçda ona harcadım.İnşallah kasım ayında bir angel düşünüyorum çift mercek tavsiye dermisin .
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Farları boşverde araç çok sağlam duruyo maşallah :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
sade far resmini yüklücem ama şimdilik elimdeki resim bundan ibaret
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bi görseydik (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Hayırlı satışlar
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar Abicim...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hayırlı satışlar kardesım :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |