![]() |
|
aracım kaç valf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 17:30 |
|
tesekkurler arkdaslar bılgılerınız ıcın.servısı aradım 8 walf miş. gecen hafta aynı servısı aramıstım16 walf dedıler gecıstıryolar sanırım.herkesın beynıne saglık bılgıler ıcın.
|
||
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
metine güven gerisini düşünme ben aracımı komple bakıma soktum şahin peugottu tavsiye etti parçalar hem sorunsuz geldi hemde orjinal gözün kapalı kafan rahat siparişini ver pişman olmazsın benim gibi sitede memnuniyetinide yazarsın saygılar
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
cem abi çok güzel açıklamış, bence şahin peugeot murat abiyi ara, şasi nonu ver hem öğrenmiş olursun hemde aracın için gerekli olan triger setini orjinal olarak lamış olursun.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Araciniza parca alirken sasi numarasi ile birlikte parca alin. Diger turlu araciniza ait olmayan bir parca alma ihtimaliniz vardir.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bu konuları cozmesı cok cok basıt. Belgelerde dogruyu aramayın. Acın motor kaputunu en dogrusu orada. Ben gelgeyı degıl gercegı tanırım...
Ust kapak plastık ıse 16V olacaktır metal ıse 8V olacaktır bu kadar basıt.
Resmınıde buraya koyarsan bız sana soyleyebılırız...
Al sana 1.4 16V motor
![]() Bu da 1.4 8V motor
![]() |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4 disk frense 16 valf diye biliyorum
8 valflerde sadece önde oluyor |
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
valla bilsem yardımcı olacam ama istersen peugeot nun web sitesine gir servisten debriaj setinin fiyatını sordur o arada soruver valfi :D
|
||
![]() |
||
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
baktım onlarada öyle bır bıgı yok walf hakkında. belkı aynı modelden kullanan vardır dıye buraya yazdım.
|
||
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
ilginç mesela bende peugeot 307 14 16v 5k yazıyor ... internetten ceza sorgulama yada araç bilgileri felan ona gir belki ruhsatta yazmamışlardır...
|
||
![]() |
||
|
hayır yazmıyor
|
||
|
||
![]() |
||
|
ruhsatta yazması lazım...
|
||
![]() |
||
|
trıger seti alıcam parcacı 8 walf diyor baska bırı 16 walf dıyor dorusunu nasıl anlıyıcaz
|
||
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
aracımın kac walf oldugunu bılmıyorum parca alıcam kımı 8 walf kımı 16 walf dıyor. 206 2004 look model 1.4 benzinli 75 kw yazıyor ruhsatta 75 kw da 102 bg tekavvül edıyor sanırım.sımdıden tesekkurler.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 07 Ekim 2011 Saat 16:29 |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |