|
alman malı indash dokunmatik teyp |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 Saat 20:18 |
|
insanlara güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu tür olaylar insanın içini sıkıyor. :( |
||
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayrını görmesin bnm paramla aldığı şeyin..sadece bu kadar diyorum..ben çok zor şartlar altında para kazanıyorum ama böle karaktersizler bu şekilde kolayca kazanıyor işte..kumandası falan yoktu çıplak bi teypti belkide çalıntıydı...
|
||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kötü olmuş.Geçmiş olsun. |
||
tayfun115
1. Vites 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
|
boşu boşuna millete iftira edecek halimiz yok herhalde kardeşim..böle bişey olmasa ne diye yazalım.. |
||
tayfun115
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
|
kendisini aradım defalarca beni alakasız biriyle muattap etti sözde kuzeniymiş malı o kullanmış..birde ben bozmuşum muamelesi yaptı..herşey dahil 300 e anlaşmıştık..320 lira ödemeli çıktı geldi..terbiyesizliğini terbiyesizlikle pekiştirdi..kesinlikle bu arkadaşın satışa sunduğu bişeyi almaya kalkmayın yanılırsınız...aldığı paranın hayırını inşallah görmez daha 1 sefer film izleyemedim içinde..
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi şu sorulara bir cevap yazsanda kimseyi zan altında bırakmasan diyorum.
|
||
Ali
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Niğmel mevla veniğmel vekil. :)
|
||
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
|
Yazık olmuş ya
|
||
erkerd5429
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
|
|
aynı forumda diye güvenip almış arkadaş keşke buradan birine bunu yapmasaymış (kimseye yapmaması daha doğru olurdu tabiki)
|
||
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elektronikte bu riske girilmez bence, o kadar para döküyorsun garantisiz sıfır olmayan bir aleti alırsan bu riski de göze almışın demektir. Jant, lastik vs mekanik şeylerde bu sıkıntı olmaz ama elektronikte dikkat edilmesi gerekir. Herkese ders olsun bu,
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi eğer gerçekse bu iş ortada bir yanlış anlaşılma yoksa hiç hoş değil arkadaşımızın yaptığı. Buralara yakışmayacak bir hareket olmuş olur.
Düzenleyen yavuz25 - 25 Ocak 2012 Saat 09:12 |
||
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
indashların çoğu ilerede arıza yapıyor motoru belirli bir süre sonra bozuluyor en güzeli double din
|
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
Millet bozuk cihazı satıyo benim elimde boncuk gibi indash var satamıyorum nasıl bir iştir bu acaba bozsam bende satabılırmıyım :) |
||
|
||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abim bu konuyu bizzat arkadaşla yüzyüze veya telefonda konuştunmu?
|
||
tayfun115
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
|
yazıklar olsun şevket bozuk teybi kakaladın bana..hakkımı kesinlikle helal etmiyorum sana..
|
||
ŞevkeTŞeneR
2. Vites 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
GÜNCEL.
|
||
ŞevkeT ŞeneR
İstanbuL/EyüP PeugeoT/106xR & ŞahiN_S A+Rh |
||
ŞevkeTŞeneR
2. Vites 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
|
|
pm attım
|
||
tayfun115
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
|
|
ben almak isterim kardeşim en son yapabileceğin fiyat nedir..birde sıkıntı çıkabilecek bi durumu varsa nolur satma..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gps yoksa iş çıkmaz hayırlı satışlar
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |