![]() |
|
Merkezi kilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 23:45 |
kapı kilidini hiç sökmedim... fakat bagaj kilidinin içinde bir switch vardı.... o zamanla toz vs. nedenlerden çalışması zorlaşıyor... takılı kalıyor... acaba kapıdada aynı durum olabilir mi ? benim ki sadece bir fikir ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki ne gibi çözüm gerek ?
|
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Sorun şoför kapısının kilidinde olabilir... merkez kilidin kapandığını algılamıyor, kapı açık gibi işlem yapıyor... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaşlar uzaktan kumanda ile açabiliyorum fakat kapatırken inip tekrar kalkıyor.Sonra kapıdan kilitleyince kapanıyor.Uzun süre kapatmaya uğraşınca anahtar kısa süreliğine hiç bir işlem yapmıyor.Anahtarın pili bitmiş olabilir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |