![]() |
|
FULL işte böyle Fulledi. :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 22:54 |
geçmiş olsun dostum, oluyor böyle dikkatsizlikler. arkadaşlarında dediği gibi mazotun verdiği bi rahatlık var pompacılarda yanma olayı zor olduğu için. ama bu onlara bu ciddiyetsizliği sergileme rahatlığını tabiki vermez ama malum biliyoruz pompacıları. tekrar geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sence mazot olduğu için mi taşırdılar? Benzin alıyor olsaydım bu gibi bir hatayı yapmayacaklarını mı düşünüyorsun? Benim için çok önem gösterilmesi gereken bir konu olduğu için zaten dökülen mazotun parasını felanda iade almadım. Zaten amacım mevcut olan maddi kaybım değildi daha büyük maddi ve sıhhi kayıplara yol açılmaması için tedbirli çalışılmasıdır. Demekki siz yakıt alırken hiç çok zeki bir görevliyle karşılaşmamışsınız. Benim markayla bir alıp veremediğim yok daha önce bir OPET istasyonunda Euro Diesel dememe rağmen benzin pompasını depoya koymaya çalışırken görmüştüm ve o günden sonra o istasyonada bir daha gitmemiştim. Yani firma aşırı zeki personel çalıştırabiliyor. |
|
![]() |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım full iyi firmadır
ayrıca diyosunya canlı bomba gibi, mazot un %70 i yağ olduğu için asla yanmaz merak etme diğer insanları burada kötülemeye gerek yok hayata biraz olumlu bakmak gerekir size te bir soru biz her zaman alıyoruzda siz alınca neden öyle şeyler oluyor
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bence biraz abartmişsın tabiki olmaması gereken bişey ![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçmiş olsun kardeşim,
Bende uzun yoldan gelirken mecburiyetten öyle dandik bi firmadan aldım benzin. Pompacı olacak idiot benzın kapağını kanırttırmışmı ne yaptıysa taa kapağın içindeki deponun hunı gibi olan kısmı yerinden oynamış, kapak açılırken çok zorlanıyo. Şuan benzin almaya gittiğimde pompacılar abi bu nasıl açılıyo diyolar, açamıyolar kapağı. Aracımın içerden açılan depo kapağı olmasına rağmen aşağı inip ben açıyorum kapağı...
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaşandı işte talihsiz bir olay fakat yaklaşımları hoşuma gitmedi. 2Lt mazot parası iade edelim ne kadar saçma bir teklif. Kesinlikle kabul etmedim zaten.
Firma yetkilileri aradı ve yaşanan durum için özür diledi. Istasyon müdürü çay içmeye davet etti. Bu durumu onlarla paylaştığım için teşekkür etti. Bende üstelemedim daha fazla sadece akaryakıt işinin çok daha fazla dikkat istediğini hatırlatmak istediğimi söyledim. Bende benzin gibi parlamayacağını biliyorum fakat her zaman yanma riski var! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fazla fazla koyarlar tabi koydukları yakıt hemen kaybolduğu için bolkeseden dağıtıyorlar... |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
İlk başta bende araca az bişey damlamış zannettim.. tepkinizi abartı buldum
ama 2.resime gelince sonuna kadar haklısınız bu hatadan çıkmış başka bş olaya dönüşmüş bu kadarda olmaz diyorum |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
1. Boşa giden mazot.
2. Boşa giden para. 3. Boşa gi,den vakit. 4. Yangın tehlikesi. 5. Mazotun aracın boyasına verdiği zarar. 6. Kalitesiz hizmet. 7. Karşınızda muhatap bulamamak. 8. ... Bence sadece kaliteli ürün ve kaliteli hizmet veren firmalardan alışveriş yapın. |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ben de tam bunu diyecektim gene lafı ağzımdan aldın. mazot yanmaz ki, o yönden sıkıntı yok. biraz cilayı matlaştırır belki o da uzun süre beklerse. onların genelde yıkama bölümü de oluyor, orda bi su tuttursan geçerdi. o pompacı boşmuş. yoksa full fulldür ;)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
allahtan kontrol etmişsin. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
yuh artık; valla iyi sabırlı davranmışsın .
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun söylecek tek söz.Yuhhh.
|
|
![]() |
|
Biraz polyannacılık olacak ama sen benzin koymadıklarına şükret Benim önceki aracım dizeldi acil hasta götürüyordum Tokat'a mazot alayım dedim ne olur ne olmaz sivas derlerse tekrar durmayayım diye hasta aracın içindeyken mazot yerine benzin koymuşlardı. Pompacıya etmediğim küfür kalmamıştı. Adamı zor aldılar elimden. Arkadaşın aracını çağırdık da onunla gitmiştik. Araç 3 gün yatmıştı servis gelene kadar. |
|
![]() |
|
Olay talıhsız bır durum ama mazot kıvılcım ıle alev almaz merak etme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Kesinlikle katılıyorum bu espiriye. Fulleyen zor çıkıyor karşısına adamların ve çıktığında da şaşırıp böyle kişisel hatalar yapabiliyorlar... ![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu konuya şöyle bir espiri yapmak istiyorum;
Depo fullemeyi unutmuşlar demekki :),
çogu kişi 100 tl yada 50 tl alıyor zamlar yüzünden.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bendede 206 sw 2004 model var geçen aynı işi bana yaptılar ayıptır bu parayı kazanmak için ne emekler harcanıyor bazıları için çok basite geiyor bu ya
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
abi çok geçmiş olsun biraz dikkat etmesende çıksan yola allah göstermesin alev alırdı araç
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |