![]() |
|
Ön gövdede güneş ışığından dolayı açılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 10:53 |
||
şansını dene istersen. ama ben sana burada da yazmıştım. hata kabul etmeyen dediğim dedik,çaldığım düdük diye bir firma pejo. yahudilerin canını al,parasını alma derler. aracın hatasını kabul etmeyip hasarını da karşılamazlar. pejo firması, arabasının arkasında durmaz |
|||
![]() |
|||
ferdi33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
woshborn çok saol arkadaşım,linklleri inceledim ama bu işin sonunu getiren olmamış.Tüketici haklarına başvursammı diye düşünüyorum ama sonu gelmez gibi duruyor.Bir tane arkadaşın güvendiği bir yer buldum 400 tl ye yaparım olmazsa gelirsin paranı alırsın dedi,orayı düşünüyorum birde peugeot müşteri hizmetlerine kayıt yaptırdım sonrada aradım dönecez size dediler,umudum yokda işte uğraşıyoruz ufakdan.
|
|||
![]() |
|||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kesinlikle iscilik-imalat hatasi, ilk defa böyle birsey gördüm. Benim 126 BIS ile Marmariste günesin altinda 50ºC de bile böyle olmamisti.
|
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Hafiyemisin woshborn helal valla kardeşim :))
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
||
Ön konsol kabarması sorunu mahkemeye vren bile olmuş belki o arkadaştan bilgi alabilirsin.
|
|||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Harbiden çok saçma bi o kadarda can sıkıcı bi durum, eğer pejo bu durumu kabul etmesse cidden soğurum pejodan. Geçmiş olsun bu arada inşallah hallolur.
Düzenleyen I Love My Pug - 04 Ekim 2011 Saat 20:50 |
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
207'lerin içini pek bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla kabaran yerin altında havalandırma kanalları ve teyp var. Havalandırma kanallarındaki bir delik yüzünden göğüslüğün altına sıcak hava işlediyse ya da aşırı ısınan bir parça varsa göğüslüğün altında, kabarmanın nedeni onlar da olabilir.
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Yok arkadaş, tamamen garip bir olay. Yirmi yıllık araba devamlı güneşin altında kalıyor da anca göğüslüğü sertleşip çatlıyor. Eğer üzerine kimyasal bir şeyler dökülmemişse tamamen üretimden kaynaklanan bir sorundur. Bilirkişi raporu isteyin.
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
ferdi33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Başka önerisi olan arkadaş var mı acaba?
|
|||
![]() |
|||
||
Yok hayır arkadaşım. Engin emeğine sağlık bu arada. |
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun arkadaşım, üzücü bir durum. ama başka örneği yok herhalde bende google da arattırdım şimdi benzer bi sıkıntısı olan yok. acaba arabanın o bölümüne kimyasal birşeyler dökülmüş olabilir mi yıkamacıların yaptığı işlem dışında?
|
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
Bende dedim 2007 araç durup duruken açıldı hiç bi zamnda temizlik malzemesi süt parlatıcı gibi etken maddeler kullanmadım dedim. Bu peugeotun hatası dedim ama 6 yıldır burdayım diyor Daha böyle bir sorun sizden duydum ve bu hatada kullanıcı hatasndan kaynaklanır diyor 10 araçtan 4 ü aynı olursa tamam ama binlerce araçtan 1 tane olursa karşılamazmış.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
||
Engin onlarda 1.000 TL civarında masraf çıkartıyor ama onunda garantisi yok tekrar olursa ne olacak,birde kendi hataları bu anlıyamadımki niye kabul etmiyorlar.
|
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
Antalya peugeot u aradım Onlarsa şaşırdılar daha önce hiç karşılaşmadık dediler bu tür olayla fiyat tta hemen hemen aynı 5 bin 4 bin arası orjinal gögüs degişir diyor.
Ama sanayide yapan ustalar var diyor Antalyada.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
3.çevreyolunda anıttan sağ dönünce orda bi döşemeci var işinde iyidir tavsiye ederim tanıdığım filanda değil ama işi güzel yapıyor...
bi zararı yok ama pisikolojik olarak zarar veriyordu bana |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
kesinlikle yaptırmayın. zaten sizin hatanız değilki neden 1000 tl verip yaptıracaksınız. Tabiri caizze ipe ipe yapmak zorundalar.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
cep telefonlarına kasko cıkmıs yıllık 100 tlye kardesımın telefonu 3 kere bozuldu o kaskodan yaptırdık sonra tekrar bozulunca dedim illa asagıya atıp sıfırını mı alayım degıstırın sunu garantiden,adam cevap olarak yapmaman hata dedi yani hocam hersey müstahak kaportoya motora bırsey olmayacak sekılde gıt yaptırt
|
|||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|||
![]() |
|||
||
şimdi ilk resmi büyüterek baktım. açıldığı yerin kalınlığı bazı yerlerde ince. yani sana şöyle söyleyim;yanan mumun üstüne plastik kapak gezdirdiğimizde büzüşür ya o misal olmuş. yani anormal bi durum.normalde yapmaması lazım. park ettiğin zaman önüne güneşlik koymadığını düşünüyorum.ilacında etkisi büyük tabiki... zaten kurumsal kimliği olmayan(3M-SONAX-ZİEBART gibi) yıkamacılar o tür ürünleri kendi tedarikçilerinden alıyorlar. ne olduğu belirsiz.?! Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 17:56 |
|||
![]() |
|||
||
saolasın,iyi olduğu öğrendiğim,tembih ederim bundan sonra ama dediğim gibi başında durmadığım için hiçbir bilgim yok sürüldü mü sürülmedi mi...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |