![]() |
|
ilk şanzuman hatam:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 21:19 |
tekrar aynı arızayı yapmasını bekleyeyim mi yoksa hemen gidip değiştirteyim mi yağını?
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
nil_car_67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Aralık - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: USTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nil_car_67
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanzıman yagını degıstırıp cnf ayarı yaptırman gerekır kardesım
|
|
nil_car_67
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bugun eşimle yolculuk yaparken vitesler sert geçmeye başladı, sonra baktım hareret 100 civarı falan trafikte beklerken araç kalkışı çok baygın yapınca eşimi uyardım gaza yüklenmesi için sonra hiç vites değiştirme yapmadan araç yavaş yavaş hızladı ben o ara arabada vites takıldığı düşenerek manuele geçirdim ama araç D de kaldı. herhangi bir arıza uyarısı yazmadı yada lamba yanmadı sağa çektik durduk sonra stop edip çalıştırdık araç normale döndü? sıkıntı nedir acaba ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |