![]() |
|
Otomobile 20 Lira' lık Gençlik İksiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 08:39 |
20 liralık adamlar...
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay be o kadar ucuzlamış hee..Bu kadar basitleşti milletin helal parasına göz dikmek demek.. Benimde tanıdıklarım var, 5-6 bin tl lik kaza yapıp,şaseden girip düzelttirerek, koltuğun kılıfını dikip ABS ışığını söndürerek araç satan,iletişimimi kestim.. Ne kadar basit insan hayatı,böylelerini Rabbim bildiği gibi yapsın..
Düzenleyen csalli - 14 Ekim 2011 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 de aldıgımız fiat albea araç 72 binde idi 1 ay sonra 90 bin bakımı için 85 bn de götürdk abi gerek yokdedi neden dedik hihahaooo deyip abi zaten gecen sene 120 bin bakımına girmiş agır bakımları yapılmış dedi öylece kaldık. |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
yazık. burda gençleştirenler öte tarafı yaşlı geçirecek orası kesin
|
|
![]() |
|
burası Türkiye, malesef çoğumuz buna hem teşebbüs ediyoruz hemde teşvik ediyoruz. üzücü ama gerçek...
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
aynen . para karşılıgı muayeneden geçirme olayını bende duymuştum..
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Süper kahkahayla güldüm. ![]() ![]() Yakında muayene istasyonlarınında cılkı çıkacak.Servis söförlerinden duyuyorum bazı kusurlu araçları para karşılığı muayeneden geçiriyorlarmış.50 tl karşılığında içerde çürük elmalar çoğalmaya başladı.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
dikkatli olmak gerek . sanırım geçen birisi bu işlem yasallaştı diyordu . dogrulugu nedir
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok gezdiysen bizim nasıl ayaklarımız şişiyor onunda lastik dişleri şişmiştir ondan öyle gösteriyordur biraz dinlendir yazık (:
teşekkür eden arkadaşlar o teşekkür bana ait (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Muayene sonuçları herkes tarafından saklanmalı bence. Araç satışı yaparken yeni sahibine ibraz edilerek güven sağlanabilir. İstasyonlarda bi değişik ama 2 sene önce lastik diş derinliği 4.8 iken nisan 2011 de yaptırdığımda 5.6 çıktı... Kafam karıştı acaba lastiklere kaplamamı yaptırdım ben.... :)
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
ben düşürülmüştür diye korkuyordum ama düşmemiş temmuzda muaneye gittim hatasız işlem gördü 2006 model 206 65,000 km ye yeni ulaştı aldıgımda 61,000 di |
|
![]() |
|
Güzel Paylaşım Kardeşim Ellerine Sağlık...
Allah Bu Tür Sahtecilik Yapanların Belasını Versin Diyorum.. |
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Adanalı her zman doğrudan yana gardaş yapımızda var ne yapak. :D :D :D
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
yatacak yerleri yok bu dolandırıcıların
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
pert arabaları çıkma parçalarla onarıp piyasaya süren ler var bu yanında devede kulap kalıyo
kutuyu boşalttım |
|
![]() |
|
Neler dönüyor piyasada neler beyler,aynı araçları kopyalamamı,km düşürmemi.
Dikkatli olmak lazım. Bu arada Dinçer mesajkutun dolmuş bi ara bakı ver...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
evet ceza yüksek ama 1 seneyi geri çektirmek bile yeterli olur gibime geliyo ayda 1000 km yapıyo olsa 10000 11000 km eder 2 sene yapmış olsa tamamdır |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi burada ucuz baksana 20 TL
![]() |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bildiğim kadarı ile km ile oynanmışsa özel servis göremiyor ama yetkili servis görüp anlayabiliyor tabi en sonki teknolojik durumları ne yönde değişti bilemem ama olumlu yönde olabilir.
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Burada arac muayenesine gittiginizde aracinizin o anki kilometresi size verilen dokumana yaziliyor ve kayda geciyor. Bir sonraki muayenede buna bakiliyor. Kilometre dusurmenin cezasi ise hayat sondurecek kadar cok :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |