![]() |
|
1o6-Quiksilver F1 Çakar Lamba |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
4kr3p ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 Saat 12:01 |
|||
güzel durmuş
|
||||
![]() |
||||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Orhan haklısın hepsi buradadan fiyatlarına baktım.Hazırını almak daha uygun olur.Fırsat bulursam aracımda daha farklı birşey yapıcam yapınca paylaşırım. Bu da hazır sis farlısı.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Devreyle felan bir dünya uğraşmanıza gerek yok bi kere yaptıgınız zaman onu su geçirmez birşeyle muhafaza etmeniz gerekiyor çünkü ızgaranın arkasına illaki su geliyor...en güzeli benim gibi hazır alıcaksın takıcaksın hepsiburada.com'dan aldım 2,5 saatte de abimle birlikte taktık...Ama önemli uyarı vereyim polisler onun için bile uyarı veriyor güzel bir uygulama güzel bir görünüm sağlıyor fakat diyorki sen polismisin nie çakar taktın sivil araçta çakar olmaz felanda felanda....vs vs vs
|
||||
![]() |
||||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|||
Arkadaşlar devresini araştırıcam.Lİsede çok yapardım yanan sönen led fli flop derdik.Bunların hazır devreleri oluyor anadolu yakasında kadıköyde meydanda yazıcıoğlu handa avrupa yakasında karaköyde selanik pasajında bulabilirsiniz.Malzemeleri yerleştirip lehimliyorsunuz istediğiniz gibi ayarlıyorsunuz.Fırsat bulup kadıköye gidebilsem. |
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
![]() |
||||
xenin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|||
bu çakarlar için detaylı anlatım yapsa birisi süper olur...
|
||||
www.melihdelal.com
|
||||
![]() |
||||
xenin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|||
pavyondan bozma :D adam üşenmemiş söz üretmiş yaw :)
|
||||
www.melihdelal.com
|
||||
![]() |
||||
|||
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
onlar gitsin önce aç karınlarını doyursunlar :)
500 leon varsa 500 de aynı hepsimi aynı zevke sahip :) yoksa bişeyler yaptırmaya paralarımı yok :) |
||||
![]() |
||||
|||
FromHeLL54 Teşekkür ederim sağol eksik olma gelmiş kadar oldum ;)...
Ako06 Teşekkürler
O seat'çılara çok güzel sözlerim olurdu ama burdan malesef yorumlayamıcam....Onların hepsini pavyona sokucam....
|
||||
![]() |
||||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|||
seatcılar iyi laflamış bizi ha :))) pavyondan bozma pejoda gördüm falan demiş :))) biride apaçilik demiş.. Bence gayet güzel olmuşş..
|
||||
![]() |
||||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|||
Ayıpsın Ya olurmu öyle şey gel buyur başımın üstünde yeriniz var her zaman =)
|
||||
![]() |
||||
|||
seat leon un forumunda yazılmış değişik yorumlar var ilginize |
||||
![]() |
||||
|||
Formula 1 çakar devresi
03-12-2009 #2
50lıra o cakar aletı elektırkcılerde bulunuyo nasıl yapılır bılmem ama
03-12-2009 #3
1-2 tane pavyondan bozma Pejoda görmüştüm, bence hiç girme öyle bir işe, kötü gözükür.
03-12-2009 #4
Belki apaçilik denebilir ama yaptırılsa benimde hoşuma gider...
03-12-2009 #5
03-12-2009 #6
Leon'un bence uygun bi tasarımı yok onun için..
03-12-2009 #7
03-12-2009 #8
Bunun modası geçti ya bana göre..
03-12-2009 #9
03-12-2009 #10
|
||||
![]() |
||||
|||
Hııım oda güzel olacaktır yapıldıktan sonra paylaşırsan görmüş oluruz.. ;)
|
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
ben devreyi kendim yaptırıcam tanıdık bi arkadaşa 5 kere yanacak 5 saniye durup tekrar 5 kere yamacak f1 değilde ferrari çakarı gibi
|
||||
![]() |
||||
|||
Ürünü hepsburadan.com'dan aldım devre hakkında bilgim yok ama beyini açmaya zamanım olursa paylaşırım sizlerle...
Zaman aralıgı ise 3 kere flaşlayıp duruyo hemen tekrar 3 kere flaşlama yapıo sürekli aynı durum ;) Düzenleyen Quik_1o6 - 30 Eylül 2011 Saat 11:56 |
||||
![]() |
||||
|||
sanki plaka boyunca arka ızagara üsten aşagı 3 sıra dizseymişin daha bi hoş olurmuş gibime geliyo
ayrıca kullandıgın devre hakkında biraz daha bilgi verirmisin zaman ayarı gibi özellikleri varmı (3 saniyede bir 5 saniyede bir gibi) kaç kere yanacak gibi Düzenleyen 34sea45 - 30 Eylül 2011 Saat 11:38 |
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkürler....aslında büyük alıcaktımda çok göze batmasın bide araba küçük olunca sırıtmasın diye küçük aldım....
Ledleri şöyle tarif edim üstten alta 3 sıra led var..Sağdan solada 8 sıra led var.... ;)
![]() Düzenleyen Quik_1o6 - 30 Eylül 2011 Saat 10:31 |
||||
![]() |
||||
|||
güzel olmuş ama sanki o lamba biraz küçük kalmış ? yoksa karanlıkdan dolayımı öyle gözüküyo
|
||||
![]() |
||||
|||
Elektronik devresi kapalı kutu içinde 3 fonksiyonlu beyin var..Uygun bi zamanda söküp yayınlarım ;)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |