![]() |
|
starlıght barda açılış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 16:44 |
Halkalı 212 alışveriş merkezinin 250 mt falan ilersinde Holıday Inn Aırport Oteli 15.Kat Starlight Bar ..
Şimdi banket müdürüyle konuştum bistro masalarda yüksek sandalye kullanıyorlar canlı müzikte olacakmış ama genel ağırlıklı dj performansı olacak .... Yalnız organizasyonda belli bir süre öncesi bir miktar ödeme isteyecekler birkaç gün öncesi grup olduğumuz için bu konuyla ilgili banket müdürünün telini site yöneticilerinden birine verecem para konusunda araya girmek istemiyorum ama diğer konularda her türlü yardımcı olabilirim bu otelle çok sık çalıştığım için çoğu konuda hatrım geçer ....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi son zamanlarda o kadar buluşma yaptıkki bu sefer ben gelemiyorum ... biraz dinlenmem gerekli ..herkese iyi eylenceler şimdiden ...
Düzenleyen by_ersin - 29 Eylül 2011 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tam olarak nerede olduğunu da yazda tam olsun adres vs, ben mesela nerde olduğunu anlayamadım |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
çok geçe kalmassak güzel olur 2 tip masa kokteyl ayakta yüksek masa, oturmalı yerlerde köşe taraflar yerler dolmadan almakta fayda var muhtemelen biz 3 çift olarak gidecez ... damsız alma gibi bir sorun olmaz zaten 5 yy otel olurda öyle bir durum söz konusu olursada ben hallederim
|
|
![]() |
|
bı organızsyn ayarlıyalım guzel olabılır : )
|
|
![]() |
|
:)) Ee biras :D
|
|
![]() |
|
daha erken yaw ...
![]() |
|
![]() |
|
Süper bir teklif ama katılım yok sanırım..
|
|
![]() |
|
07 Ekim Cuma Günü Holıday Inn Aırport Otel'in 15. katındaki Starlight Bar'ın açılışı münasebetiyle 39 tl limitsiz yerli içkili bir fiyatla tanıtım yapılacak dj performansı olacak .. otelin kapalı ve açık otoparkı mevcut kendiniz bırakırsanız ücretsiz vale kullanırsanız cuzi bir ücreti var 5 tl gibi... Katılmak isteyen arkadaşlar benle irtibat kursun sayıyı yüksek tutarsak indirim yapılacak... tabiki isteyen eşiyle gelebilir muhtemelen ben öyle yapacam ... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |