![]() |
|
nerede bu iki hava yastığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 19:47 |
araç avatar resmimde gördüğünüz araç
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam araba 2004 model içi çift renk ruhsatta xt yazıyor ama o direklerin hiçbir yerinde ne emniyet kemerinin etrafında yanında solunda sagında hiçbir yeridne yazmıyor:) yarın foto çekip yükleyecem :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mutlaka vardır mümkün değil yahu araç kaç model |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
içerden yan direklerin fotosunu çek sürücü tarafı emniyet kemeri askısının hemen üstünde küçük yazı ile airbag yazar aynı şekil yolcu tarafında emniyet kemeri askısında hemen üstünde airbag diye yazar xt olsada olmasada 6 airbaglidir diye biliyorum standart
|
|
![]() |
|
bende yok arkadaş emin oldum bundan benim aracım 4 hava yastıklı acaba koltuklarda ikişer tane mi yoksa:)
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bak şimdi kafama takıldı inip bi bakayım bende, uyuyamam yoksa
![]() gerçi direklerin üstünde olduğunu gördümde koltukların yanlarında varmıydı onu görmedim bakıyorum hemen.. baktım geldim 6 tane ![]() Düzenleyen tayfur - 27 Eylül 2011 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
aracı pejo servisinde expertiz yaptırıp aldım öle bi durum olsa çıkmazmıydı expertizde. bugun arabanın her yerine baktım bulamadım 2 airbagi demekki benim 4 airbagli |
|
![]() |
|
aracı pejo servisinde expertiz yaptırıp aldım öle bi durum olsa expertizde çıkmazmıydı?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
senin yan direkler yok ya ondandır (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bendede 4 hava yastığı var ne kadar saçma eskisinde 6 vardı cc de 4 varmış
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
307 lerde 6 tane oluyor. 2 önde, 2 ön koltukların yanında ve 2 adette ortadaki direklerde emniyet kemerinin üzerindedir. Acaba daha önce hava yastığı açıldıda yenisini koyarken yazısız mı koydular anlamadım
|
|
|
![]() |
|
o orta direğin üstünde var bi yer ama orda airbag yazmıyo ben ondan şüphelendim zaten 4 diye:)
|
|
![]() |
|
O ufacık yerden açılan havayastığı o kadar önemli ki.. |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Bende iki ön dışında ön koltuk yanlarinda ve emniyet kemeri bağlantısı uzerinde direkte var. Ama o direkteki ufacık yerden hava yastigi nasil patlar kafam pek basmadi. Youtube'da falan aradim kaza videolarinda ama o hava yastigini bulamadım. 6 hava yastığı yerim var ama ben 4muş kabul ediyorum :)
|
|
![]() |
|
Emniyet kemerinin üst kısımlarındadır.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Diğerleri emniyet kemerinin tokasının hemen üst tarafında , hatta orada yazar zaten.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
yarın sabah bide tavana bakayım illaki yazar bir yerde airbag diye dimi?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tavanlarda olsa gerek.
Resim 307 degil ama fikir verir. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |