![]() |
|
307 Comfort ESP varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 12:06 |
|
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
olanak her zaman var. ama değer mi değmez mi orasına sen karar vereceksin. ille esp istiyorsan aracını satıp esp li model almak çok daha ucuz maliyetli http://sukru52.blogspot.com/p/esptc-ddstpms-hsa-project-retrofit2.html |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şimdi düşünüyorumda önceden kullandığımız arabaları şahinler ( doğan görünümlü), ilk arabam 52 model ford, granadam hiçbirşey yoktu esp-esr-abs bomboş nasılda kullnıyorduk onları şimdi absiz arabaya binmiyoruz bende dahil ... çok ihtiyarmışım gibi oldu galiba :D
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Bundan önceki aracım 307 1.6 Premium'du. Onda ESP vardı. O araçla gayet rahat döndüğüm virajları şimdiki aracımla o kadar rahat dönemiyorum. Hafiften kayıyor. Gerçi şimdiki aracım SW. Belki onun da etkisi vardır.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
307 comfortlarda esp standart değil opsiyonel olaabilir.
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ESP'nin sonradan takıldığını ne gördüm ne duydum. Alırken araç üzerinde gelir.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
nedir bu ESP nin fiyatı şimdi taktırmak istiesem böyle bir olanağım varmı yani ? opsiyonel dediniz ama sadece fabrikasımı takabiliyo ?
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
esp yeni kasa premiumlarda standart. eski kasaların 2004 ve 2005 modellerine doğru opsiyoneldi.(5 kapılılar için) Düzenleyen individual - 24 Eylül 2011 Saat 10:42 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
esp yi ben premiumlarda var biliyordum ama opsiyonelmiş sanırım yani aracı alan kişi farkını ödediyse espli oluyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
206 nın esp videosunu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=n9F0eyVl_5o |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Bende var servise sordum bu açıılıp kapanmıyor dedim bakıma getirdiğinde bakarız dediler bişey söylemediler..
Asr çalışıyorda.. esp nin düğmesine ne kadar bassamda bi tepki göremiyorum... sanki 1 kere devreye girdi gibi geldi 100 le arabayı kırıp başka yola gırmeye calıstım ya araba kendısı yavasladı ya esp yavalasttı tam hıssedemedım çalışıp çalıştıgını anlayamıyorum arabada kaymıyorki nasıl bişey anlamadım rotlara zarar vrmekten korkuyorum yoldan çıkartamadığım ender araçtan birisi Esp nin videoalrını izledim bence her araca standart olmalı kesinlikle çok gerekli bir sistem hayat kurtarıyor |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
hıııııııı niye yok ya koysalardı iyi olurdu valla hora geçerdi neyse sağlık olsun biride var demiyo heves yapim akşam akşam. takılabiliyomu bari takılabilir desin biri :D
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Yok arkadaşım. Nereden biliyorsun dersen, bende de comfort var... :)
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
Hahaha cidden çok güldüm :D O zaman var de megan kendini rahatlar :D
|
||
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
||
![]() |
||
|
Yok desem sizde ESP yok ozaman diceksiniz dimi :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
bu tuş var mı? |
||
![]() |
||
|
Abs olan tum araclarda esp yok... Kım soyledı sana bunu ???
Ama esp olan bır aracta abs olmak zorundadır onu soyleyebılırız
![]() En yakından kendı aracımdan ornek vereyım. Benım aracta abs var ama esp yok ![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 24 Eylül 2011 Saat 00:59 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |