|
206 Sedan Bagaj Aydinlatmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
FK
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: Moskva Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 11:25 |
Malesef bagajin acildigini anlamasi icin tuhaf bir parca kullanilmis silindir biciminde toplu.
bu parcadan dolayi oluyormus. Sokup temizlemek lazim diye okudum ama bakalim. Düzenleyen FK - 23 Eylül 2011 Saat 11:26 |
|
FK
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2011 Konum: Moskva Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar merhaba, 2008 Peugeot 206 Sedan aracin bagaj lambasi yanmiyor. Sigorta anladigim kadari ile saglam cunku sigorta semasina baktigimda teyp ile ayni sigorta oldugunu gordum ki teyp calisiyor. Once ampul dedim ama ampulu degistirmek fayda etmedi. Son olarak olcu aleti ile bakayim dedim ama malesef voltaj gelmiyor. Neden olabilir?, bagaj acildiginda lambayi yakan switch nerdedir? Ya da farkli cozum onerileriniz varsa, yazarsaniz cok sevinirim. Tesekkurler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |