![]() |
|
Aks Muayenesi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 17:56 |
|
biri aks mı dedi ne :D |
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I Love My Pug geçmiş olsun kardeşim
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet fotolarda T1R lar bayagı asınmıs gorunuyor zaten
![]() |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
eyvallah abı zaten lastıkler kabakladı ıyıce degıstırcem ozaman takarım 195 50 16, Haksen016 valla dogru dıon abı hemdene sovuyorum bı gorsen ınsanlıktan cıkıyorum hayvanlasıyorum soverken valla ![]() ![]() tesekkurler tekrardan |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Bu sovmeden bıraz o lastıgı takanada ayırmak lazım
![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
geçmiş olsun . yurdum yolları ne yapacaksın düz asfaltta gidiyorsun kaymak gibi yol diyorsun adam bir kanalizasyon kapağı yapmış neredeyse 1 karış aşağıda ondan sonra başlıyon sövmeye yolununda kühendisininde .
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
Lastıgın cok yanlıs........ cok kucuk lastık takılmıs aracına. oyle takarlarda takır takır olur tabı. Bende dıyorum lastıkler kucuk gorunuyor aracın altında neden acaba ??? Sen alınma ama lastıkcıler vs anlamıyorlar lastık ısınden... O lastıgı o araca takanın aklına tukureyım
Degıstırdıgın zaman 195 50 16 alacaksın. Gercek olcu budur...
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
yollardakı tum cukurları ezberledım zaten bunu yenı acmıslar :D
195 40 16 toyo proxes ty1 mı neydı sanırım |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Senı gayet ıyı anlıyorum merak etme. Ama bır aracın aksı bır cukura dustugunde yamulacak kadar zayıf olsa aracın kasasını cekmez zaten
![]() Bır daha lastık alırken takvıyelı yanaklı almaya calıs. Ayrıca buyuk jant ınce yanak lastık kullananların kaderınde bu durum vardır. Dıkkat etmek gerek. Lastıklerın olcusu neydı senın ??? 195 45 16 mı ???
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
teşekkur ederım arkadaslar, bı cukur degıl resmen kraterdı cecoli :)) kuyu gıbıydı valla son anda gordum kurtaramadım hızlıydım ustelık, takkk dıye ses geldı cıgerım yandı o an yemın ederım jantta ınceden yamulmus duzelttıler lastıkte balonlamıs :( allah sızlerı korusun.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
|
||
![]() |
||
|
Oncelıkle gecmıs olsun. Bende dıyordum kı bır aks cukura dustugunde yamulacaksa atsın kendını kopruden asagı dıye
![]() Neyse kı Allah ten ısı erken ve ucuza cozmussun...
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Selam arkadaslar gecenlerde suratlı bı sekılde seyrederken sag tekerımı cukura dusurdum, darbenın ardından anında dıreksıyon saga sola sıddetlı bıcımde tıtremeye basladı. Gaza bastıgımda tıtreme artıyo + aracın kasasını komple ılerı gerı sallıyodu sankı bır ılerı bir geri gıdıyomusum gıbı. telefonla ustayım aradım sordum nedendır dıye buyuk ıhtımalle aksları yamulmustur dedı.
Ertesı gun sanayıye gıttım,
![]() arac lifte cıktı, cıktıgında farkettımkı carpma esnasında marspiyelıde kırmısım :( catlamıs
![]() akslar sokuldu ıncelendı, tornacıya goturuldu gozle gorulmeyen herhangı bı yamukluk varmı dıye allaha sukur yokmus :) aks basının bılyesı yerınden cıkmıs ve aks bası gevsemıs.
bılye yerıne takıldı guzelce sıkılandı ardından arac rot'a gırdı ve taş gıbı cıktı masallah.
bu ıslem bana 125 tl ye patladı, 100 tl akslar ve rot balans 25 tl sanzuman yagı.
eger akslardan olsaydı aksın bıtanesının fıyatı 260 tl gti aksı.
tecrubemı sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslar.
detaylı fotograf cekecektım fakat dukkan cok kalabalıktı mumkun olmadı ne yazıkkı. Düzenleyen I Love My Pug - 22 Eylül 2011 Saat 23:18 |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |