![]() |
|
Arma yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2011 Saat 23:55 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13391&title=yurt-dnda-yaplan-mthi-buluma
bu videodaki passata bak beyaz olan ön camına ve jantına yapıştırma var ondan yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bende isterim benimde arka tampon bandının üzerinde egzos hizasında el kadar bi boya yok hatta elden dahada büyük böyle bişi bulur ve yaptırırsan bizede haber ver :)
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bulursan banada haber ver bende de aynı sorun var :)
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
![]() Kırmızı ile çizdiğim kısmın en üstü ile en altında küçük boya kalkması var.Yanlış anlamayın bütün alanda yok ![]() Düzenleyen Berkay - 22 Eylül 2011 Saat 00:09 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar,aracımın sağ ön tampon ile sağ ön çamurluğun birleştiği yerde boya kalkması var.İki parçada da var(astar görünüyor)..Boyatıcam ama şimdi değil.Geçici olarak o bölgeyi kaplayacak bir arma(sticker)arıyorum.Malum alışveriş sitesinde bişeyler var ama benim aradığım peugeot logolu bişeyler,çeşitli aslan figürleri olabilir.Bi yardımcı olur musunuz?Kaportaya zarar vermeden yapıştırabileceğim bişeyler var mı?Küçük yerde yaşadığım için reklamcı v.s yok olsa da istediğimi yapamaz.Nası yapalım.Yaptırır mısınız benim için.Fiyatını havale ile hallederiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |