|
sol teker ve sol çamurluk kısmında yağl.(çözüldü) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 22:52 |
teşekkürler cevaplar için bayram sonu konya antalya arası uzun yol yapmıştım Allahtan bir sorun çıkarmadan sağ salim gelmişiz bize sanayi yolu gözüktü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim gördüğüm kadarıyla sol dış aks keçesi kaçırıyor.şanzımana bağlı iç aksla bütünleşik bir akstır.yani tek başına sol aks olarak satılmaz.aksın bir ucu şanzımana diğer ucuda sol tekere bağlıdır. aks körüğü patladığından yapılan süratle birlikte her tarafa sıçratmış. acil yaptırmam lazım mı diye sormuşssun. içindeki yağı zamanla tamamen boşalttığında tekere bağlı bilyalar dağılır.bir gün tam tur direksiyonu çevirdiğinde bir daha toparlayamazsın araba olduğu yerde kalır. fiyatıda 160 tl den aşağı değil. ayrıca 30-40 tl de şanzıman yağı 200 civarı bir maliyet çıkar sana.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal parçalar kullan sponsor şahin peugeot murat abiden fiyat almadan da parça alma. bazıları orjinal diye yan sanayi satıyorlar dikkat et orjinal parça orjinal kutusunda satılır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
keçeler ucuzdur pekde bir işçilik almazlar ama şanzımanın yağ işi önemli, seviyesi düşük olursa yada fazla olursa şanzımana zarar verir. şuan seviyesi düşmey başladığı için zarar vermeye başlamıştır. bilen birine yaptır, hazır şanzıman yağı ile ilgilenmişken eğer daa önce yağ değişmemişse yağıda değiştir. normalde ömürlük derler ama 30.000 km de bir yağın değişmesi gerekli. mutlaka yağ için de mobil LT 71141 kullan.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
peki acil yaptırmam gereklimi ve bana maliyeti ne civarda olabilir sizce birde araç otomatik şanzıman yağına bi etkisi zararı vs. bisey olmuşmudur :(
Düzenleyen AliÖzagan - 18 Eylül 2011 Saat 22:26 |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aks keçelerinden kaçırıyor, keçeleri değiştir eksilen yağıda eklettir. o yağ şanzman yağıdır geçmiş olsun
|
|
|
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aks körüğü yarılmış, oradaki siyah lastik malzeme yani. ayrıca satılır mı? onu sormak gerek. yoksa aksı komple değiştirmen gerekebilir.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
AliÖzagan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
arkadaşlar aracın sol teker iç kısmında ve çamurluk tarafında yağlanma olduğunu fark ettim biraz geç farketmişim galiba neden olduğunu anlayamadım kaputu açıp bakınca görünürde bişi yok gibi ama yağlanma var damlama gibi bi sıkıntı yok neden oldu sizce ne yapmam lazım sıkıntı çıkaracak bişeymi yardımınızı bekliyorum
Düzenleyen AliÖzagan - 19 Eylül 2011 Saat 12:11 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |