![]() |
|
206'mız Satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 19:49 |
Güncel arkadaşlar.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satışı vereceğiz ama ortada
Metin ben o farları 2 sene önce satmıştım o yüzden dolayı far yok araçta.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yahu diğer yorumlara da baktım da çok hızlı satılıp geri alınıyor aman dikkat piyasa çakal dolu
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Murat başınız sağolsun, nur içinde yatsın baban için üzüldüm, aracı satmaktan vaz geçmenede sevindim. İnşallah iyi bir gelir kaynağın olurda aracından ayrılmadan masraflarının altından kalkarsın.
bu arada ergin abinin farlardan vardı sende onları göremedim ilandaki fotolarda yoktu çıkarttın mı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
takasamı giriyordunuz aman dikkat
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah Allah hayrolsun konu nedır merak ettım...????
|
|
![]() |
|
Dolandırmaya mı kalktılar ? Geçmiş olsun. Umarım hayırlısı olur.
|
|
![]() |
|
Arabayı satamadik arkadaşlar Az kalsın elimizdeki avucumuzdakinden oluyorduk.verilmiş sadakamız varmış. Arabamız tekrar satılıktir.Umarım ona iyi bakacak birine gider |
|
![]() |
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
hayırlı satışlar
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun Murat daha iyilerini bekleriz artık
|
|
![]() |
|
Araç satılmıştır arkadaşlar.Bilginize.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
hemşerim hayırlı satışlar mesaj kutuna bir bakarmısın dolumu bir mesaj göndermiştim :)
Düzenleyen AliÖzagan - 01 Kasım 2011 Saat 11:46 |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar.Tamam Ali bana geri dönüş yaparsan sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Hayırlı satışlar murat,
Bir yakınım araba arıyor yarın konuşucam ona göre sana dönüş yapmaya çalışırım. |
|
![]() |
|
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar biliyorum garip ama arabayı tekrar satmaya karar verdik ama bu sefer biraz sınıf büyütmek için diyelim.İlan linki aşağıdadır.İlan günceldir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Hayırlısı olsun Muratcığım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Yaw Murat bu yapılır mı yaw. Dayıma alacaktım senin arabayı. yabancıya da gitmeyecekti. Benim elimde büyürdü yaa
|
|
![]() |
|
Arabayı satmaktan vazgeçtik arkadaşlar.Biraz duygusal sebepler diyelim.İlginiz için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |