|
Dünyanın en iyi 3 markası seçildiler. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 15:03 |
|
anlaşılan engin abimizi toyo hakkında biraz bilgilendirmek :)
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BOSE'den beklerdim.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Minik bir araştırma sonucunda üzüntümü paylaşmak istiyorum, maksadım Burak kardeşimin haberini yalanlamak değil ama "kaynak" sorusuna cevap vermektir, umarım yanlış anlaşılmaz.
Arkadaşlar bu olay "The Champions Club-Roadshow" adlı bir kuruluşun 2009'da düzenlediği şenliğe ait bir makaleden alınan fotonun yanlış anlaşılmasından ibarettir. Bu makalenin/haberin alt başlığında "Eibach, Toyo ve Alpine modifiyede yüksek kaliteyi sunar" demektedir ve altındaki yazısının bir kısmında bu markaların partnerliği eşliğinde bu organizasyonun 30 Nisan - 3 Mayıs 2009'da gerçekleştirileceği yazmaktadır. Daha fazla bilgi için: http://industrial-springs.eibach.de/cms/news/the_champions_club_roadshow_is_also_revving_up_for_2009?selected_language=en
Düzenleyen mustafa_uslu - 19 Eylül 2011 Saat 22:21 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten pahalı hocam kasmaya gerek yok :)
|
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+1
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
toyo ya zam gelmesine gerek yok erbin başkan zaten en pahalı lastiklerden biri daha neresine zam gelsin. tanesi 220 milyon :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anlaşılan Türkiyede toyo tıres markasını kimse bilmiyo :)
neden derseniz yorumlara baksanıza kimse toyodan beklemezdim filan yazmış :) toyo dünya markası made in japon malı tartışılmaz bi marka :)
|
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
eibach gerçekten yay da 1.nurmara.
Alpin de,
toyotres den beklemezdim çünki burda bildigimz bir marka degil.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hakikaten kaynak ne?
Kim seçmiş, nasıl karar vermiş. Listenin devamında kimler var?
|
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yıllarıdır toyo kullanıyorum,kalitesi fiyatının çok üstünde bir marka bence,heleki t1r performans lastiklerine bayılıyorum,bu sene nasip olursa kışlık lastiklerimi de toyo alacağım daha önce yokohama kullanıyordum kışlıklarda,alpin de tamam ama eibach a şaşırdım doğrusu,
Düzenleyen mimitt - 16 Eylül 2011 Saat 11:36 |
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
toyo yu beklemezdim ama eibach ve alpine sonunda kadar hakediyor. aslında biraz zorlasa yılların markası Pioneer bile olabilir. bence onlarında hakkı
|
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
tamam TOYO ya türkiyede zam gelir :D
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gayet başarılı bi liste olmuş ama sanki alpine yerine başka markalar gelebilirmiş sanki (audiobahn,kicker,mtx,alpha soung gibi)
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kim secmis neye, hangi kriterlere gore secmis? Guvenilirligi nedir bu secimi yapanlarin? Birde kaynak alabilirsek yemede yaninda yat olur
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
toyo kadar yumuşak lastik varmı :)))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Toyo dünyada bir numarada bizim ülkeye biraz geç geldi,diğer markalarda tesadüf olmamış...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vay be toyonun bukadar iyi bir marka olduğunu bilmiyordum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence Yerinde Ve Doğru Bir Seçim Olmuş...
Ellerine Sağlık Burak ım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |