|
206 Gösterge Sökülmesi Çark Tamiri ve Led Uyg. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2016 Saat 09:07 |
|||
tekli yada çiftlidir soket siperi çıkartın göstergeyide 1 adet vida tututyor olsa gerek hemen arkasında soketleri göreceksiniz.
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
road26
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Benim aracının bilgi ekranı ışıkları çalışmıyor ampulleri değiştirdim olmadı. Ampul lerin tablası veya soket arızalı. Aydınlatmaya gelen kablolar hangileri acaba
|
||||
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
|||
anladın hocam sıfırın hemen altına göbege yakın değil yani
|
||||
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ibrelerin alt tarafına olacak.
yani sıfır seviyesinin hemen altına. her uygulamanın fotoğrafını çektim ama yükleme için bu aralar pek müsait değilim. bulmam uzun sürecek çünkü...
|
||||
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
|||
Hocam zahmet olmazsa bariyeri tam olarak nereye yaptınız bir fotoğraf koyabilir misiniz?
|
||||
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
çarkla falan uğraşmadım hiç. ibreyi normal yerine taktım, sonrasında ibre geriy gitmeyecek şekilde bir bariyer oluşturdum. bu herhangi bir şey olabilir. ama ben çift taraflı banttan kare şeklinde parçalar kestim. üst üste koyarak yaklaşık 3-4 mm. yüksekliğe ulaştım.
1 yıldır km göstergesi, 6 aydır da benzin göstergesi bu şekilde hiç sorunsuz çalışıyor. bariyer siyah olduğu için kötü bir görüntü de yok... yazık. boşa para vermeyin.
|
||||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
ben yapıcam diyenler burdan yardım alabilir. bu şekilde tamir oluyor
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
erdemchetin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
|||
Arkadaşlar selamlar bendeki sorun göstergem 0'ın altından başlıyor, daha öncede sıfırın altından başlıyordu 60- 50-40- derken 30 kadar gerilemişti. Daha sonra kendim paneli açarak göstergeyi sıfıra çekmiştim.3 hafta falan normal devam etti şimdi gene hafiften sıfırın altına inmiş nasıl bir yol izlemeliyim göstergeciler fahiş fiyatlar istiyorlar. şimdiden teşekkürler . problemin videosu burada
|
||||
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|||
Evet cift soket benzinli aracim foruma ilan da actim ama bi haber yok simdilik :) |
||||
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
tamiri zaten aç kapa 100 lira en az çift soket mi göstergeniz ?
|
||||
206 RG 2000
||||
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|||
,maalesef motordan sokmustum harareti hallettim de benzin emin degilim.simdilik kalsin gosterge bakiyorum zaten su aralar tekrar tesekkur ederim.ilgine |
||||
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
rica ederim. sistem sıfırlanıyo kontak kapalıyken. hararet sıfır altında benzin sıfırda olur kapalıkonuma getirip sıfırlayın hepsini sora kontağı açın örnek olarak google gösterge resmi açın bakın hangi konumda ona göre sabitleyin. eğer ben kadranları motordan söktüm derseniz. kontak kapalı konumda iken resimlere bakarak gösterge ibrelerini yerleştirin. yoksa sapma olur hep
|
||||
koray.turan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|||
Tesekkur ederim paylasim icinde verdigin cvp icinde
|
||||
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
kontağı kapat harareti c harfinin tam üst kısmına denkle benzine bişey diyemicem ne kadar vardı bilmiyom çünkü fulle depoyu :D
|
||||
koray.turan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|||
Arkadaslar acil yard hararet ve benzin yanlis nasil dizeltebilitumbun uu cok acikll
|
||||
koray.turan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|||
Ben basaramadim .. :) sanirim benzin ve hararette de ufak bi sapmaya sebebiyette verdim . Ayrica bn araci aldigimda dijital olan kisim gozukmuyordu yani arac kac binde vs vs seridi komple soktum bunu geri donusu yokmudur yeni panel almaya karar verdim gerci
|
||||
tigerland
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|||
resimler yenilendi
|
||||
serky54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Resimler iptal olmuş tekrar yüklenmesi lazim ya da gosterge nasil sokulur ampul degisimi icin varmi bilgisi olan
|
||||
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ben öyle bir ayarlamışım ki akıllara zarar :D
0 hata navigasyonlada kontrol ediyorum valla muazzam ayarlamışım :) http://www.ebay.fr/sch/Compteurs-tableaux-de-bord-/72215/i.html birde şu motorlardan 2 tane lazım bana toplu alım yapabilecek kabiliyette biri varmı :D
|
||||
abdullahk
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahk
|
|||
benzin ve hararetiibresini tabiki kontak kapalıyken olması gereken yere takacaksın farklı olursa dogru göstermez gösterge camını takmadan denemek lazım.km de navigasyonla konrol ederek dogru ayarlanıyor
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |