![]() |
|
lpg bitince tekliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 00:20 |
Evet zaten problemde burada ıste
![]() |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz biterken otomatik benzine atması lazım yanlız
|
|
![]() |
|
Benzin depolarında olduğu gibi lpg depolarında da pislik birikme ihtimali var mı acaba? Belki de deponun dibindeki pislik geldiği için yapıyordur.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teklemeyi gaz bitiminde ve kötü gaz kullanımında yapar motor lambasıda yakar
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Benim araçta da BRC marka lpg var. Eğer lpg bitmişse ilk başta lpg miktarını ölçemediğinden (arac lpg ile çalışmaya devam ediyor)hata veriyor. Kırmızı ve yeşil lamba anyı anda yanıyor. Lpg aldıktan sonra sorun kalmaz, sadece lpg tam olarak bittiğinde yapar bunu...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de gazla ilgili garip bir sorun oldu uzun yolda yolculuk yapıyordum gaz bitti uyarı sesi geldi benzinle devam ettim ne olduysa ondan sonra oldu. Araç ilk çalıştırdığımda, ışıklarda beklerken yada R konumuna alıp park ederken kendi kendini gazlamaya başladı her zaman değil ama ara ara yapıyor bunu. Araç otomatik vites ancak N konumuna alınca bu kendiliğinden gazlayıp çekmeyi bırakıyor. Bir anlam veremedim buna. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Boyle bır durum ıle hıc kasrılasmadım. Ilgınc ama o kadar onemsenecek bır durum olmasa gerek. Sonucta gazı bıtırmedıgın surece yapmıyor. Onun harıcınde senın sıstemde daha evvel bırcok sıkıntı oldugu ıcın sundandır bundandır demek zor. Kullanmıs oldugun sıstemde eskı zaten... Ayrıca gazı dıbe kadar bıtırme. Belırlı bır km oldumu doldur tekrardan bu sorunu yasamazsın![]() |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
arkadaşlar dün gezerken aracın gazı bitti bende markette gidecektim marketin önünde durdum.
tekrar çalıştırdım lpg sinyali 3 kez uzun dıt dıt sei geldi arac tekledi tekrar 3 kez ses geldi ve arac stop etti bende benzine aldım bp istasyonuna kadar gittim lpg aldım tüpe geçtim araçta tekleme falan kalmadı. sizce bunu neden yapıyor daha önce böyle birşey olmamıştı. sadece tek dıt sesiyle tüpe geçip tüp yoksa tekrar benzine geçiyordu?
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |