|
Bir türlü sökemedim:( (Y.airbag) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 00:43 |
ya maliyetinden çok bide içini doldurmak istiyorum malum araç 3 kapı ve bilmeyenler koltugu tak diye airbag e patlatıyor yani deri kaplatsamda darbeden dolayı yine belli olucak ve belki yine yırtılıcak ben o airbagin içini doldurmayı planlıyorum aklımdakinide zaten yazdım ki olmasada oldururz be :) el emegi göz nuru olur hiç yoktan ki ne olursa olsun bu çirkinlik kadar çirkin duramaz bence
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Demekkı dogru anlamısım
Her ne yaparsan yap eskı halınden cok daha guzel olur. Patlak aırbag ın kotu gorunumunden kurtulmus olursun
Veya hıc olmadı ustunu bır dosemecıye derı kaplatabılırsın. Belkı daha guzel ve daha kolay ama bıraz daha malıyetlı olabılır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ooo olmaz o iş sen bence git bir servise
|
|
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kafa karıştırıcak bişi yok patlamış olan yolcu airbag'imi az bir masrafla kapatmaya çalışıyorum.
İşlemler şu sırada olucak; 1. airbagi sökme 2.Yırtılan kaplamayı zımparalama 3. Hava yastığının kesilmesi ve boş kalan yerlere köpükle doldurma(böyle sarı sıkıncı kuruyana kadar şişiyo ve sağlam duruyo, koltuk yüzünden tekrar yırtılmasını minimize etmek amacıyla) 4.Zımparalanan yerlerdeki boşluklara silikon doldurma(kaplamayı çektiğimizde kötü gözükmemesi amacıyla ) 5. 3m karbon kaplama yada folyo ama karbon kaplamanın daha güzel durucağını düşünüyorum (sonradan komple göğüsü kaplıcam) Bu kadar belki benim anlatımım yanlış olabilir ama ilerleyen zamanlarda fırsat bulursam yapıcam ve resimleyip ayrı bi konu altında burda paylaşırım. |
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde iyice kafam karıştı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
calpsize
1. Vites 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya ben durumu anlamadım acilen birisi açıklayabilirmi Cem abi understand me
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aırbagın patlamıs durumdakı halını mı tamır etmeye calısıyorsun sen ???
|
|
deamod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok be berke kardeşim patlıcak bişi yokki boş airbagsiz airbag anlatabildimmi :)ondan sorun yok yani
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi bak bence ugrasma suratina filan patlar felc kalir kitlenirsin allah gostermesin ;)
|
|
deamod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim bu arada bu kapak dediğin yer neresi abi
Düzenleyen deamod - 08 Eylül 2011 Saat 20:08 |
|
|
deamod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herşeyin bir ilki vardır yahu şimdi kaldı torpido kapağını sökmekte :D kapağı söküp 20 torsluk civayaları söküp 4 adet 8 lik somunu söküp yırtılan yeri zımparalayıp içini sarı köpükle doldurum yırtıkları kapatıp silikonla doldurup üzerine 3m kaplama çekmek kaldı :D evet bunların hepsini yapıcam :):)
|
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sağ airbagi sökmek için uğraşıyosunuz sanırım eğer öyleyse torpido kapağı söküp iç gözüyle beraber söküceksiniz.daha sonra 2 adet 20 torsluk civatası ve 4 adet 8 lik somun var daha önce sökmedıysenız baya uğraşırsınız kolay gelsın
|
|
|
|
deamod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar yav hiçmi söken eden yok şu illeti daha demin az kalsın sinirden komple göğüsü söküyodum önüme gelen somunu vidayı cıvatayı söker oldum bi türlü sökemedim acaba sökmek için bu torpidoyumu sökmek gerekiyor cünkü sağda kapının oldugu yerdeki kapagı açıyorum ama elim sığmıyor ki sığsa dahi anahtarı çevirip somunu gevşeticek bi alan yok. Yalvarırırm şunu bi izah edin ya çıldırcam...
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |