Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bir türlü sökemedim:( (Y.airbag)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18027
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 01:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bir türlü sökemedim:( (Y.airbag)
Mesajı Yazan: deamod
Konu: Bir türlü sökemedim:( (Y.airbag)
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 19:51
Arkadaşlar yav hiçmi söken eden yok şu illeti daha demin az kalsın sinirden komple göğüsü söküyodum önüme gelen somunu vidayı cıvatayı söker oldum bi türlü sökemedim acaba sökmek için bu torpidoyumu sökmek gerekiyor cünkü sağda kapının oldugu yerdeki kapagı açıyorum ama elim sığmıyor ki sığsa dahi anahtarı çevirip somunu gevşeticek bi alan yok. Yalvarırırm şunu bi izah edin ya çıldırcam...

-------------
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Cevaplar:
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 19:55
Sağ airbagi sökmek için uğraşıyosunuz sanırım eğer öyleyse torpido kapağı söküp iç gözüyle beraber söküceksiniz.daha sonra 2 adet 20 torsluk civatası ve 4 adet 8 lik somun var daha önce sökmedıysenız baya uğraşırsınız kolay gelsın

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 20:07
herşeyin bir ilki vardır yahu şimdi kaldı torpido kapağını sökmekte :D kapağı söküp 20 torsluk civayaları söküp 4 adet 8 lik somunu söküp yırtılan yeri zımparalayıp içini sarı köpükle doldurum yırtıkları kapatıp silikonla doldurup üzerine 3m kaplama çekmek kaldı :D evet bunların hepsini yapıcam :):)

-------------
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 20:07
teşekkür ederim bu arada bu kapak dediğin yer neresi abi

-------------
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 21:31
Abi bak bence ugrasma suratina filan patlar felc kalir kitlenirsin allah gostermesin ;)

Mesaj Tarihi: 08 Eylül 2011 Saat 21:56
Yok be berke kardeşim patlıcak bişi yokki boş airbagsiz airbag anlatabildimmi :)ondan sorun yok yani

-------------
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 00:07
Orjinalini yazan: deamod deamod Yazdı:

Yok be berke kardeşim patlıcak bişi yokki boş airbagsiz airbag anlatabildimmi :)ondan sorun yok yani

Aırbagın patlamıs durumdakı halını mı tamır etmeye calısıyorsun sen ???

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 13:17
Ya ben durumu anlamadım acilen birisi açıklayabilirmi Confused  Cem abi understand me 

Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 15:50
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

Abi bak bence ugrasma suratina filan patlar felc kalir kitlenirsin allah gostermesin ;)
Dikkatli olmak lazım :)Sırıtma

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 16:17
benimde iyice kafam karıştı.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 17:42
Arkadaşlar kafa karıştırıcak bişi yok patlamış olan yolcu airbag'imi az bir masrafla kapatmaya çalışıyorum.
İşlemler şu sırada olucak;
1. airbagi sökme
2.Yırtılan kaplamayı zımparalama
3. Hava yastığının kesilmesi ve boş kalan yerlere köpükle doldurma(böyle sarı sıkıncı kuruyana kadar şişiyo ve sağlam duruyo, koltuk yüzünden tekrar yırtılmasını minimize etmek amacıyla)
4.Zımparalanan yerlerdeki boşluklara silikon doldurma(kaplamayı çektiğimizde kötü gözükmemesi amacıyla )
5. 3m karbon kaplama yada folyo ama karbon kaplamanın daha güzel durucağını düşünüyorum (sonradan komple göğüsü kaplıcam)

Bu kadar belki benim anlatımım yanlış olabilir ama ilerleyen zamanlarda fırsat bulursam yapıcam ve resimleyip ayrı bi konu altında burda paylaşırım.

-------------
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 20:20
ooo olmaz  o iş sen bence git bir servise Ağlama

Mesaj Tarihi: 09 Eylül 2011 Saat 22:11
Orjinalini yazan: deamod deamod Yazdı:

Arkadaşlar kafa karıştırıcak bişi yok patlamış olan yolcu airbag'imi az bir masrafla kapatmaya çalışıyorum.
İşlemler şu sırada olucak;
1. airbagi sökme
2.Yırtılan kaplamayı zımparalama
3. Hava yastığının kesilmesi ve boş kalan yerlere köpükle doldurma(böyle sarı sıkıncı kuruyana kadar şişiyo ve sağlam duruyo, koltuk yüzünden tekrar yırtılmasını minimize etmek amacıyla)
4.Zımparalanan yerlerdeki boşluklara silikon doldurma(kaplamayı çektiğimizde kötü gözükmemesi amacıyla )
5. 3m karbon kaplama yada folyo ama karbon kaplamanın daha güzel durucağını düşünüyorum (sonradan komple göğüsü kaplıcam)

Bu kadar belki benim anlatımım yanlış olabilir ama ilerleyen zamanlarda fırsat bulursam yapıcam ve resimleyip ayrı bi konu altında burda paylaşırım.

Demekkı dogru anlamısım  Sırıtma

Her ne yaparsan yap eskı halınden cok daha guzel olur. Patlak aırbag ın kotu gorunumunden kurtulmus olursun Göz Kırpma

Veya hıc olmadı ustunu bır dosemecıye derı kaplatabılırsın. Belkı daha guzel ve daha kolay ama bıraz daha malıyetlı olabılır...

Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2011 Saat 00:43
ya maliyetinden çok bide içini doldurmak istiyorum malum araç 3 kapı ve bilmeyenler koltugu tak diye airbag e patlatıyor yani deri kaplatsamda darbeden dolayı yine belli olucak ve belki yine yırtılıcak ben o airbagin içini doldurmayı planlıyorum aklımdakinide zaten yazdım ki olmasada oldururz be :) el emegi göz nuru olur hiç yoktan ki ne olursa olsun bu çirkinlik kadar çirkin duramaz bence

-------------
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net