![]() |
|
cimri işi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 16:31 |
||||
En Sevdiğim Hız : 160
En Sevdiğim Vites : 5 En Sevdiğin Yol : otoban
En Sevdiğim Müzik : basslı rap
Gördüğüm max hız : 250 ( arkadaşımın grand cheroke v12 )
|
|||||
![]() |
|||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Yok abi tamamen keyfi bir çalışmadır. Hatasız bir GTI toplam da 35bin ile bu hale getirilmiş. Şoför mahalinde mini cooper devir göstergesi var. Sa tarafta ise amerikan hız göstergesi. Keyfi olarak bir uygulama yapılmış.
|
|||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||||
![]() |
|||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
En Sevdiğim Hız : Kullandığım Aracı KONTROL Edebildigim hız,
En Sevdiğim Vites : hızıma uygun vites
En Sevdiğin Yol : Eskişehir - Ankara Yolu
En Sevdiğim Müzik : Kıvırcık ali--Al ömrümü
Gördüğüm Maksimum Hız: 238 kmh( 1.6 FSI jetta)
|
|||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||||
![]() |
|||||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
||||
![]() Düzenleyen psychoabi - 09 Eylül 2011 Saat 18:49 |
|||||
106 XS Balıkesir
|
|||||
![]() |
|||||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
||||
bu yorumuna katılmıyo değilim ben 206 mı almadan önce 96 model şahin s kullanıyordum bordo renk 1.6 tempra motor vardı. arabayı çok küçümseyen oldu yarış yapmaya çalışan oldu ama ben ibreyi sonuna oturttuğumda yani 200 Km ye çıktığımda sadece arkadan yetişmeye çalışıyolardı
![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ;
En Sevdiğim Hız : 90-100
En Sevdiğim Vites : otomatik olduğu için 4 ten yukarı çıkmıyo zaten
![]() En Sevdiğin Yol : düzgün olan her yol
En Sevdiğim Müzik : genelde yabancı |
|||||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
muzarix kamerayı kaldırdığında bir kaç saniye yolu gösterdiği ve öndeki yaklaşmadığını gözlemledim tabi yanılmışta olabilirim. bana göre öndeki araçlar 3 aşağı 5 yukarı video çeken araçla aynı hızda gidiyorlar. ya onlarda 230-240 basıyor yada onlar seyir halinde gidiyor video çeken aracın km saati ile oynanmış derim ben.
birde ümit_armatli nin ankaradaki 106 gti videosunu izleyince bu senin gösterdiğin videodaki aracın 220 den sonra okadar seri vir şekilde hızlanması bana "anormal" geldi. bu yüzden ben senin gösterdiğin videodaki aracın km saati ile oynandığını düşünüyorum.
tamamen şahsi fikrim.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
||||
http://www.p2xplus.com/vseess/106-gti-turbo-06-ec-306-yeni-video-hq.html
proshop un bahsettiğm 2 aracının videosu 106 ların neler yapabileceğini görmek isteyenler araçları araştırsınlar ;)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
benim en büyük zevkim modifiyedir ve ailecek kanımızda olan bir durumdur kesinlikle çok güzel gözlemlemişsin diğer bir dıştan video paylaştım onda da m3 ile bahsettiğim 106 gti yarışıyorlar ve kalkış yarışı değil yaklaşık 100 km/h hızda giderlerken gti nin turboyu açıp nasıl fırladığını görebilirsin o videoda yine dijital göstergede 245 kadar çıkarıyor aracı göstergeyi tam olarak nasıl değiştirdiler bilmiyorum ama araç büyük ankara buluşmasına gelecektir o zaman incelemeye vaktiniz olur. Detaylı bilgiyi de işin ehli Hilmi ustadan alabilirsiniz. Ufku dar olan arkadaşlarında mana ile ufku genişler.
|
|||||
![]() |
|||||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
||||
Metin abi benim bu video ile göstermeye çalıştığım stock bir GTI ile ufak tefek oynamalarla bu tip hızlara ulaşabileceğidir. Bahsettiğin 12.sn (gti 230 km/sa) deki seyir halinde giden araçların 140 km/sa ile gittiğini, arada 400m mesafenin olduğunu farzedersek basit bir hesapla
t= ((400x60x60)/ (90x1000)) = 16 sn çıkar. Yani herşey normal. Neden anormal bir durum sezdin ki? Zaten 2-3 sn de geçebilmesi için ciddi bir hız yapması ve o araçların seyir halinde olmaması gerekir.
Kuzenimi bu konuda destekliyorum 3 yıllık Ankara hayatımda çok GTI lar gördüm, modifiyenin hakkını veren Peugeot'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben de çoğu zaman;
En Sevdiğim Hız: 105 km/sa (2900 devir/dak 5.vites)
En Sevdiğim Müzik Özellikleri : (Vol 20/40) Guncel POP
En Sevdiğim Yol : Ankara-İstanbul Otobanı
şeklinde seyrediyorum :)
|
|||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||||
![]() |
|||||
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
||||
mevzuya bak nerelere kaydı ;)
|
|||||
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
paylaştığınız videoyu seyrettim ön taraftaki dijital göstergede hızı seri bir şekilde artıyor. modifiyeden pek anlamam ama uzun yıllar farklı araçlar kullandığım için yüksek süratte araç yavaş yavaş hızlanırken bu araç çok seri hızlanıyor buda motorunun nekadar güçlü olduğunu kanıtlıyor. yanlız bir kaç kez baktım anlayamadım bu aracın göstergeleri sağdamı yada araç yurt dışından getirilip sonradan direksiyon solamı alınmış kafa karıştırıcı Düzenleyen ümitarmatli - 09 Eylül 2011 Saat 17:26 |
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
||||
Turbosuz ufak tefek oynamalarla 240ı geçenlerin videosu youtube da var zaten. Ben daha çok yapabileceğimi düşünerek bir de beraber bakalım demiştim :D
|
|||||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bu video bana pek inandırıcı gelmedi.
bir ara kamerayı kaldırıp yolu çekiıyor, o esnada iki araç ön tarafta seyir halinde gidiyor. o öndeki araçların normal şekilde gittiğini buna nazaranda 106 nın km si ile oynandığını düşünüyorum.
|
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
En Sevdiğim Hız:90-100 km/h
En Sevdiğim Vites:5.vites En Sevdiğim Yol:Virajlı dağ yolları/Rampa aşağı. En Sevdiğim Müzik:Adele - Set fire to the rain |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
cem dostum ben de seni severim bilirsin tiye aldığınız 1,4 quicksilver ın aksı ne hale getirdiğini beraber gördük ahmet'in akrabası da şahidimdir ustanın dediğini nokasına kadar yazayım.
"kardeşim ben bu bursadaki tüm aksçıların kocasıyımdır bu işi benden iyi yapan olmaz vs... ben böyle bir aks kırma görmedim senin arabanda ne motoru var demişti.?
Aracı alalı 1,5 yıl oldu ve o günden bu güne bu aracın motorunu bu hale getiren sahibini arıyordum ve bulmuştum birkaç arkadaş ile de durumu paylaşmıştım. Araç üzerinde yapılan modifikasyonları açıklamayı da gerekli duymuyorum. Ama eğer bir aksilik çıkmaz da Ankara buluşmasına geleceğini söylediğim Hilmi Okyay abimin 106 gti aracında (06 ae 422) motora ne gibi modifikasyonlar yaparak nasıl bir güce erişebildiğini görürsünüz.
Arabadan saydığınız m3'e bahsettiğim 106 nın neler yaptığını göreceğiniz video da aşağıdadır.
Toyota Corona ise üzerinde 240 km/h ibre olan bir araçtır ve orjinal hali ile 230 km/h gidebilen 2000 cc bir araçtır. Bir tek turbo ve bloww of ekleyip katelizör iptali yapıp otobana çıkarsanız kaç km/h gidebileceğinizi görebilirsiniz. Bunlar denemeden atılan rakamlar değildir. Bahsettiğim Corona 26 KF 666 plakalı Eskişehir'de çoğu kişinin bildiği bir araçtır.
Ve en basit düşünceniz şu olmalı Bursa buluşmasında bu çocuk 106 Quicksilver ile VTEC'in arkasından gitmeyi düşünüyorsa acaba bu çocuğun aracında ne gibi değişiklik var denmeli. Orada Vtec'in arkasından gidip yetişememe ihtimalini kim göze alabilir??? Sonuç yine hüsran ile sonuçlandı evet ama ben yetişemeyeceğim aracın arkasından kalkmam bu da böyle biline.
Özellikle belirtiyim lütfen bilmediğiniz araçları tiye almayın ve bilginiz dahilinde yorumlar yapın. Ben bu yorumlarla küçük düşecek insan değilim. Aracım motorunda arızalıyken bile nasıl bir yarış çıkarıp kupa aldığımı Ankara'lı arkadaşlar da bilirler. Eskişehirli arkadaşlar da çok iyi bilirler.
Amacaım kimseyi kırmak ya da rencide etmek değildi bir yanlış yazım olduysa affola.
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |