|
206 rc ön tampon arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 19:16 |
oketooo saol Albay ımmmmmmmmmm
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin Derdine Çare Bu İşte Dinocom;
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 04 Eylül 2011 Saat 17:36 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1. Soruya Cevap Verelim Hemen Standart Tampon Bandı GTI Tamponuna Uymaz Çünkü GTI Tampon Ağzının Gülümseme Şekli Daha Geniştir... Standart Daha Dardır... 2. Standart Sisler GTI Yuvalarında Çok Küçük Kalır. Standart 206 Sisleri Daha Ufak Ebattadır... ve Sis Ayakları GTI Tamponuna Oturmaz... 3. Bahsettiğin Izgarayı Çıkmacılar Haricinde Bulabileceğini Pek Sanmıyorum Abicim... |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Albayım hali hazırda normal ön tamponun bantı, gti tamponuna uyamazmı? aynı sorum norm al ön sislerimizi gti ön tamponuna montaj yapamazmıyız? ve son sorum 2004 altı gti ızgarası petekli olmayan şekilde nerden buluruz:) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamponuydu Sis Farlarıydı Izagrasıydı Boyası Montajı Toplam : 500 Türk Lirasını Gözden Çıkarmanda Yarar Var...
Sana Lazım Olan Parçalar... Tampon Bandı; GTI Tampon Izgara Sis Far ( GTI Sis Farı ) Montaj; Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Eylül 2011 Saat 23:29 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hazır Tampon İstiyorsan 500 Türk Lirasını Hazır Tut Elinde...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
burak206
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba herkese selamlar
aracı yeni aldım (206 1.4 hdi) foruma da yeni üye oldum.yardımlarınızla araçta ufak değişiklikler yapmak istiyorum.öncelik olarak aracın ön tamponda sisler olmadığı için tampon değiştirmek istiyorum.206 rc veya gti tamponu arıyorum beyaz olması tercihim boya masrafıyla uğraşmak istiyorum :)ayrıca sis lambalarıda lazım tabiki ...
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |