![]() |
|
Yakıt Tüketimi LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
turcomemo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turcomemo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 11:36 |
aracım 97 model pego 306 XR 1.8 modelankara da tamamı şehir içi olmak üzere 20 liralık (4,5 litre) benzin 70 liralık (33 litre gaz) ile 280 km yol ancak yapabildim aynı araçla 2 ay kadar önce aynı yollarda aynı yakıt miktarı ile 340 km yol alıyordum havaların soğumasına bağlı olarak yakıt gifderlerinin arttığını düşünüyorum yada beniim aracın gaz ayarı bozuldu :(
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıtı nasıl ölçtünüz ?
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benimde öyleydi
![]() |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içi 0.28 kuruş yakıyorum.
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu arada rahmetli büyükbabannemin adıda kudretti kızlık soyadı ise yıldırım idi , birden babannemi özledim yav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
arabamı alalı daha henüz 3 gün oldu. hiçbir bakım yaptırmadım daha ama bu haliyle hemen ölçüm yaptı. şehir içi dışı ortalaması 97 kilometre için 16,50 tl.lik lpg kullanımıdır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Konuyu açan arkadaş aracının yakıtı vs .. sine görüşlerinizi bekliyorum die açmış bakarsanız o yüzden yazdım hortlamış die
![]() aracımı bayram münasebetiyle ikinci kez gazını fulledim. 325 km de ki yaklaşık 100 kmsi kısa mesafe tam şehir içi olmasada 2 vitesin bile zor atıldığı mesafe kalan 225 kmsi uzun yolda yapılmak üzere 17 litre gaz aldı aracım. gaz aldığım saat gece 2 de.hesapladığımda artaya çıkan rakam çok komik.geçen günde aynısını yapmıştım ama mesafe daha azdı.bir hata olduğunu düşündüm. lakin bu kezde az bir farkla olsada daha az çıktı. pompa farkı yok aynı pomapada fullendi. ve ben hala bir anormallik olduğunu düşünüyorum. hele hele benim kmde en sakin kullanımda 350-400 yakan bir araçtan sonra(1,6 FSİ PASSAT) bu araba bir mucize.ama hala inanmıyorum. ben kmde 200 bine razıyım. siz ne dersiniz arkadaşlar? aracı almadan önce araştırmalarımda insanların çoğunun 307 nin yakıtının fazlalığından şikayetçi olduğunu gördüm. hatta bir ara vazgeçmiştim.lakin bu değerler gerçekten gerçekse bu araca uzuuuun bir müddet binmeyi düşünüyorum.görüşlerinizi bekliyorum... ![]() Demiş Düzenleyen Üçyüzaltı - 25 Aralık 2011 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
bu konuda hortlıyacak bir durum yok. biz bu lpgyi kullanıyorsak bu konu her daim güncel olacaktır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sırf şehir içi ne yakıyorsunuz ben 40 kr yakıom
![]() |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
hortlatmışken yazayım bari 40 TL lik lpg aldım FULL den litresi 2.20 kr 18 LT aracım 140 km yol yaptıktan sonra hafif rampada bip bip diye otomatik benzine geçti yani 140 km yaptım sayıyorum 0,28 kuruş yakmış şehir içi çoğunluk olmak üzere 50 km kadar şehir dışı gittim geldim.Kış geldi yakıt arttı ya
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
valla bende lpg ye geçecem az yaksın çok gitsin die
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
yaw bu lpg işi bana sakat geliyor.Güvenmediğim istasyondan almazdım çünkü adam hava bile basabilir sonuçta görmüyoruz.Gerçi mazotada benzine de herşey katılır ,herşey yapılır ama işte ne yapacan.MEcbur bir yer bulup oradan alacan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Konu hortlamış
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
bu litreler birhayli çok gibi geldi bana
|
|
![]() |
|
GANDALF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
307 1.6 sw otomatik aracım şehir içinde 15 şehirler arası yolda 11 ltrenin altına düşmedi.. herşeyi ama herşeyi denedim olmadı sizlerin arabasını gorunce gıpta ediyorum.. nazar değmez inş. yakıt değerlerinize.. bu arada ilk fırsatta cecoli beyin yanına uğrayacağım.. birde kendisi baksın su benim aslana
|
|
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lpg 330 km yol yaptıktan sonra bitti 76 tl lik lpg aldı. hesaplayınca 23 krş gibi bi rakam çıkıyor karışık kullanım şehir içi dışı, yol bilgisayarından takip olayında küçük bi sıkıntı olmuş biz şu farları aktif yapıyor falan derken yalnız koldaki düğmeyede basmışız yol bilgisayarı sıfırlanmış herahlde çünkü bugun gaz alırken 106 km ve 8.2 gösteriyordu yol bilgisayarı:)
|
|
![]() |
|
valla aracı yeni aldım yol bilgisayarını sıfırladım şuan 7.8 lt ortalama gösteriyor şehir içi şehir dışı karışık kullanımda. 200 km yol gitmişim lpg nin hala 2 ışığı yanıyor bakalım ne çıkacak sonuç ama ben kesinlikle başlığı açan arkadaşın ki gibi 13 14 kuruş yakacağını düşünmüyorum. bundan önce 1.4 doblom vardı kullanaılabicek en tasarruflu modda kullanmama rağmen 19 krş altına düşememiştim ama bu pejo doblonun rakamının altına düşecek herahlde :)
|
|
![]() |
|
naill ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Benim aracımda şehir içi 25 kuruş yakıyor. En son geçen hafta uzun yolda 4 kişi full klima açık şekilde 20 kuruş yaktı. Ne kadar hoşuma gitti anlatamam :)
|
|
![]() |
|
Bende yukarıda aynı seyı soyluyordum zaten...
![]() Para hesabı degıl lıtre hesabı konusman en dogrusudur... En azından 3 sene 5 sene sonra bıle aynı degerle kıyaslanabılır...
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
lpg yi kaçtan aldın.aslında bu tip ölçümler yaparken litre hesabına göre yapılsa daha iyi olur değil mi?
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |