|
Xzenon tavsiye?+307ye sis ekleme? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 14:15 |
|
Ben yakın zamanda hepsiburada.com'dan 128 liraya monza 8000 k aldım normal satış fiyatından biraz daha uygudu orada monza güzeldir tevsiye ederim.Dandik alma sakın ben 86 liraya aldım bitane taktım yanıp yanıp sönüyodu geri gönderdim monzaları aldım :)
|
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
|
Orjinal derken makyajlı 307lerin orjinal sis farları demekmi istediniz |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işlerdenmi başka şeylerdenmi bilemiyoruz ama dönüşünü merakla bekliyoruz abi :)
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet o tampondaki sisler orjinaldir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ytO2LN3j9SU
307'lere harici sis farı uygulamasına bi örnek hani hoşuma gitmedi denemez ama gündüz nası görünüyo merak ettim gece gayet güzel gibi geldi bana |
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hüseyin Ahmetinde Dediği Gibi Xenon Konusunda Yardımcı Olabilirim... Mesela Cecoli nin Taktığı Mtech Marka Xenonda Güzel Bir Kit Onuda Tavsiye Ederim..
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
en iyi aydınlatma 4350 K dır. her şartta yolun aydınlanır. eğer mavi yansın gibi bir isteğin yoksa bu kelvin iyidir.
ayrıca almışken kaliteli bir zenon seti almalısın. eğer dandik alırsan dandiklerin yaydığı elektromanyetik dalgalardan dolayı aracın bazı donanımları beyin dahil zarar görebiliyor. 3 kuruş fazla ver kafan rahat etsin.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işler fena yoğun bu aralar dönüşüm muhteşem olacak bekleyin iki tane sis farı alıcan deldircen tamponu mis gibi zenonlarıda koyacan alsana sis farı ... tabi bunu yaparken güzel bir usta iyi bir işçilik olması gerekiyor...yani azcık paraya kıyacaksın .. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yanması konusunda sorum yok abi sis yok benim arabada tamponumu deldirtmem gerekli yoksa farklı alternatifleri varmı onu sordum.Ayrıca buluşmalarda yüzünü göremez olduk nedense artık :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hüseyin beni delirtme sislerdede zenon var farlardada zenon var ..ilk buluşmada veririm anahtarı parkları yakar sisleri açar bi tura çıkarsın ... bak bakalım nası yanıyor ....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sis olayını nasıl çözerim peki 307ye sonradan sis ekleyen varmı gördünüzmü hiç?
|
||
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
sislerde xenon olunca yetiyor fakat netten sipariş verme hataya düşersin bu tür konular hassasdır yerinde alacaksın garantini işleteceksin sök tak çıkar olmasın temiz olur |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen benim düşüncemde o hem angeller ortaya çıkar o şekilde görüntü hoş oluyo ama önce sis farı yapmam lazım araca tamponu deldirticem sanırım tek çare o
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
senin bu dediğini ben yaptım xenon kiti sislere taktım akşamları parklarla sisleri açıp öyle geziyorum ve far gibi gayet net aydınlatıyor... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peki aracıma sis farı taktırıp ona taksam bu 6000lik zenonu aynı aydınlatmayı sağlarmı o şekilde kullansam yani sisi far gibi kullanabilirmiyim?
|
||
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
evet 6000 bence daha iyi çünkü komple beyaz siz bilirsiniz şahsi fikrim ve oto elektrikçimin tavsiyesidir bu
Düzenleyen musictime - 02 Eylül 2011 Saat 15:44 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
6000de aydınlatma 8000den daha iyi olur o zaman denilenlere göre yanlış anlamadım dimi?
|
||
musictime
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
ben 6000 k aldım gerçekten çok kaliteli ve güzel birşey yol gece sürüşünü yarı gündüze çeviriyor tavsiyem 6000 yada biraz daha spor dursun isterseniz 8000 ama 6000 bence ideal
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
monza 8000 140 tl ile 160 tl arası .. çok kullandım hala kullanıyorum...çokta memnunum ..
Düzenleyen by_ersin - 02 Eylül 2011 Saat 10:04 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
huseyın albayımla ırtıbat halıne gec sana detaylı yardımcı olur ınternet ten sıparıs le flan ugrasma
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |