|
38 NF 205 SÖZE GEREK YOK!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 Saat 00:08 |
|
HAYIRLI SATISLAR
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arac cok güzel hasta oldum walla fiyatada hasta oldum bu fiyata bu aracc :D süperrrr
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok süper emsalsiz bi araç..Hayırlı satışlar..
|
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eskiden beri dikkatimi ceken bi arac.. hala icimde var 205 hastalıgı.. hayırlı satıslar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arac on numara ama fiatta 11 numara..hayırlısı diyelım..ama gerceği soylemek gerekirse acil satılık işi değil bu fiat satıcı daha makul fiat ceker..satmak için
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ah be kardeşim çok cici araba neden satıyorsun... Valla tabi seçim senin alanada satanada hayırlısı olsun ama bunun yerine alacağın arabayı merak ettim. Umarım aratmaz bu güzeli..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sen Bu Arabayı Satamassın.. İlanını Vermedigin Yer Kalmadi.. Yakında Göklerede Yazıcaksın Herhalde.. Ama Belini Kırmadan Satma Gel Beklerım Seni..!!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürler ALLAH razı olsun arkadaşlar
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracının masallahı var
hayırlı satıslar olsun
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
Raistlin
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahh be Deranım biraz birikmişim olsa arkadaşla yapardık bır hesap ama biliyonki benim uygun olmayan yerlerim sonuna kadar açık banka sömürüyo. Şu iş bitsin kısmet olursa alıcam bir tane. Arabayı kıymetini bilen alır inşallah.
Arabada güzelmiş , diri duruyor walla .Alana şimdiden hayırlı olsun |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALLAH HAYIRLISINI WERSİN ABİCİM |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YOK O KONUDA ENDISEN OLMASIN BORGA BENIM ASKER ARKADASIMDIR FAZLASIYLA KIYMETINI BILIR BEN KENDI ARACIMI EŞİMDEN BAŞKA BORGAYA VERIYORUM SADECE YAP HESABINI :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM İNŞALLAH KIYMETİNİ BİLENE GİDER...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
AMİN CÜMLEMİZE EYWALLAH
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ARKADASLAR MASHAR KARDESIMIN ARACINA BEN KEFILIM
BORGA KARDESIM ONCELIKLE SANA TAVSIYE EDERIM BU ARACI KACIRMA DERIM PARAM OLSA BIR DAKIKA DUSUNMEZ ALIRDIM |
||
OnurGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2008 Konum: Merter Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah kaza bela vermesin.. Hayırlı satışlar..
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |