![]() |
|
307 HDi hks (sanırım) eksoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 Saat 11:44 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakında takılıcak allah nasıp ederse ozaman yollar korksun ses gelıo pasam speedyyyyyyyyyyyyy
|
|
![]() |
|
maşallah abi
|
|
![]() |
|
peugeot hks leri konuşturuyor youtubedaki videolardan anladığım kadarıyla. benim 1.6 ya hks muffler iyi gider heralde ya da otto filan alcam
|
|
![]() |
|
benım egzos da bu berk kardesım
steell sport degerı 350 tl ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 ![]() By ahmetsemizz at 2011-08-26 Düzenleyen ahmetsemiz - 26 Ağustos 2011 Saat 19:47 |
|
![]() |
|
eyvallah abı saol tevecunuz |
|
![]() |
|
okadara gerek yok usta benım arac benzınlı be orta susturucuyu soktum 8 lık boru yaptırdım arka son susturu performan egzos ve delı ses cıkıodu ama suan sokuk vazıyette kurban bayramından sonra takıcam kısmetse ıstedınız kadar vıdeo cekın usta
|
|
![]() |
|
tak abi tak ;)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dur gaza geldim, semizim bendeki egsozu al kullan diyordu bari onda çürümesin ben takayım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benim 1.6 makina hks yi iyi konuştururmu
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
isterseniz soralım egzozun markasını :) plakayı gorunce bı acayıp oldum snra tanıdım 307p arkadasımız kapışmak ıcın cok nıyetlenmıstı bu aracla :D ama okulu bıttı aracını sattı kaldı ortada :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
iskender egzozu bilen varmı adama istediğin sesi söylüyorsun ona göre yapıyor
|
|
![]() |
|
800 liralara gerek yok bence adam gibi bir usta bul her türlü ayarı verir benm bildiğim bursada bitane var otobüse yaptırmıştık bizim baya önceydi ama adama anlatıyosun o bilgisayardan programlıyo çok fena işçilik çıkarmıştı hayran kalmıştım
|
|
![]() |
|
Supersprint de iyidir,ama otto da tercih edilebilir...
|
|
![]() |
|
ottolar iyidir ya ;)
|
|
![]() |
|
Eksoz otto spec e benzıyor oda güzel sesverir...
|
|
![]() |
|
Hüseyin abi sana gelsin |
|
![]() |
|
abi 60 lık düz boru çekcen bnm 1.6 da heralde bu iyi öter diye düşünüyorum . aragaz filan eksozu konuşturucan ersin abi çok haklı
![]() |
|
![]() |
|
eksoz dedimmi ... sadece araca takıp gaza basıp ses almıcan :))) onu konuşturcan ... bu güne kadar tek kişi gördüm.. oda bizim ahmet semiz .. adam egzosu konuşturuyor.. bi ara onun videosunu çekicem .. bir muhabbet yapsın egzozla... hastasıyız dedeeeeeeee :)))
|
|
![]() |
|
Aynen böyle birşey istiyorum bende ama aldığım cevap genelde aynı dizelde ekzos bağırmaz.Orta susturucu iptali sonuç verir diyolar onunda sesi böyle tatlı olmaz sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |