![]() |
|
Sizce uygunmudur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 00:09 |
Konuyu fazla dağıtmadan aynı başlık altında bir sorum daha olacak aşağıda link de verdiğim ürün sizce benim aracıma uygunmudur açıklamada otomatik diyor fakat bazen fren pedalı büyük gelebiliyormuş bu ürünü yakından gören yada kullanan varmı ?Bu arada aracım 2004 206 xline triptonik yorumlar için şimdiden teşekkürler.http://www.hepsiburada.com/Liste/sparco-37879it03-otomatik-spor-pedal-seti/ProductDetails.aspx?productId=otelf14471&categoryId=20006812
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olabildiysem ne mutlu pedal setlerindede saf metal olanların tercih etmemenizi öneririm ayakkabınız hafif ıslak oldugunda ayagınız pedeldan kaya bilir
|
|
![]() |
|
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Cevap için teşekkürler o zaman bayramdan sonra bana Ordu yolu göründü bir hafta önce gerçekten temiz işciliği olan bir döşemeci ile tanıştırdılar beni bir arkadaşın direksiyonu kaplamıştı ilk bakışda fabrikasyon sandım .O zaman ben biraz otomatik aracım için pedal seti araştırmasına devam direksiyon olayıda tamam gibi görünüyor .
|
|
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu tarz spor direksiyonlara hava yastıgı monte ed,lm,yor aynısı nı aksesuarcılarda 45 tl ye bulabilirsin
|
|
![]() |
|
Merhabalar biraz önce ebay de gezerken aracım için direksiyon simidi gördüm fakat aklımda soru işareti belirdi aşağıda linki verilmiş olan direksiyonda sanırım hava yastığı monte edilecek bölüm yok yada üzerine mi monte ediliyor .Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.http://global.ebay.com/Deluxe-Sports-Steering-wheel-206-Peugeot/250880052407/item
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |