|
Alınık 2 nci el 206 Hdi İçin Bilgi ekranı lazım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2011 Saat 00:06 |
umıt bu arada senın yanlısın var tek satır olmaz arac 2003 uzerı oldugu ıcın 3 satır ekran olur ve dıkkatlıce ınceleyın ya da bana getırın ben bır bakayım ona belkı yasama sansı olabılır daha
|
|
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana da ekran tuşunun ucunda bulunan plastikten lazım. Gören, bilen varsa haber versin lütfen.
|
|
hell.mustafa
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hell.mustafa
|
herkeze selamlar arkadaşın açmış olduğu konu benim aracım için yardımlarınızı bekliyorum 2006 model HDI işin gerçegiekran arkasındaki led lambaları değiştiriyim dedim bir daha görüntü yok üç led'li ekran tek satır sanırım
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın 2003 ve üstüyse bende vardır yardımcı olurum.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muhammet cumartesi buluşma yapıyoruz eskişehir'e bekleriz. bu gün kütahyadaydım numaran olsa arayacaktım artık her çarşamba kütahyadayım 6 hafta boyunca :)
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
arac 2003 model altı mı ustumu onuda belırtırsen elınde olan varsa yardımcı olur
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 satır mı? 3 satır mı?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2006 model 206 hdi için tek satır bilgi ekranı elinde olan arkadaşlar ulaşırsa sevinirim
Düzenleyen ümitarmatli - 24 Ağustos 2011 Saat 17:03 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |