![]() |
|
Satılık 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp + LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 01:05 |
|
milletin ilanına çamur atmaya hakkın yok burda senin ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
verdiğin önceki linki de okudum. bu konuda serkana katılıyorum
Düzenleyen maverick - 25 Ağustos 2011 Saat 01:18 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Öncelikle ciddi anlamda eleştiri ve yorum yapanlara teşekkür ederim..
x-desing sana gelince, bilmiyorum farkında mısın ama cok gereksiz seyler yazmıssın.. Benim ilanım, benim arabam beni ilgilendirir. Ben arabamdan oldukca memnunum. Satılmazsa zaten binmeye devam edicem. Yani satma gibi bi kaygım yok. Olur da satılırsa diye ilan verdim. İlan verme nedenimi de ilanda belirttim. Kaldı ki acık acık nerde boyası oldugunu yazmam suc mu?
Diger topicte bana "angaralı gardaş" gibisinden atıp tutmussun da, ben Ankarada yasıyorum; ama ben de Adanalıyım merak etme. Sen ne kadar düzgünsen, ben de okadar düzgün adamımdır.
Benim sana laf söyleme nedenim: Foruma ilk iki mesajın diger arabasını satan arkadasa camur atmakla olmus. Forumda kendini bile tanıtmadan, ona buna saldırmaya baslamıssın. Yoksa ne diye ben sana bişey söyleyeyim.
Senden ricam bundan sonra bosuna kendini yorma, cünkü bu sana karsı yazdıgım son mesaj olacak. Sen istedigin gibi at koştur forumda.
Yönetici arkadaslar senin sacmalıklarına engel olmuyosa ben zaten bişey yapamam.
Hadi kal saglıcakla...
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı Satışlar ...
|
||
![]() |
||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
|
teşekkürler güzel paylaşım.
|
||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır sadece sıze degıl.bu yasaklar hepımıze hem ona hem sıze hem bana herkese.kısılere tek tek msj atmaktansa zaten forumun basında yazıyor.ben sadece normal bır bıcımde forumun yasaklarından bahsettım.
|
||
![]() |
||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
|
peki sayın üyemiz serkan beyefendinin dediğine lafınız yok mu 2 kelime sadece ben mi bu durumda itilmekteyim
|
||
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
celıskı bunun neresınde anlayamadım..yasaklar mantıklı bence.burda ınsanlar fıyat hakkında yorum yapıp mıllet tartısmasın dıye konmus.yoksa ısteyen ıstedıgı fıyatı yazar,pert aracıda satar.bunu kımse yargılayamaz.sonucta alan razı veren razı.bıze sadece alım dusunmuyorsak hayırlı satıslar demek duser.yonetıcılerde bu amacla sızın komık dedıgınız ama bır o kadar onemli yasaklar koymuslar.buna uyup uymamakda ınsanın kendı elınde.
|
||
![]() |
||
|
ama bir çelişki var hem yöneticiler ve sitemizi ilgilendirmez hemde yasaklar var ilginç ama bir o kadar komik saygılar :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
özür dilerim haksızlık olmasın saygılar sizler için... bunu diğer ilana da kopyalarsan diğer yapılan yorumcular da fiyatı hakkında yorum yapmasınlar sayın yeditepely.
Düzenleyen x-desing - 24 Ağustos 2011 Saat 13:25 |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
tutulacak bırsey yok.uygun cevabı zaten yonetıcıler yazmıs ben tekrar kopyalayayım.belki anlasılır sızın ıcın.
1 - Sitemizi sadece alım satım sitesi gibi kullanıp tanışma topiği ( başlığı ) açmadan bile direk satış başlığı açan üyeler uyarılıp açtığı konular yöneticilerimiz tarafından silinecektir.
2 - Alış ve Satış trafiği Peugeot Türkiye Fun Club sorumluluğuna dahil değildir, her hangi bir sorunda Yöneticilerimiz ve Sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Alım satım işleri sadece ilgili kişileri bağlar ! 3 - Atılan mesajlar sonrasında konular geyik muhabbetine veya konuda haksızlık doğuracak hiçbir şekile dönüştürülmemelidir. Aksi takdirde yöneticilerimiz tarafından mesajlar silinip üyeler uyarılacaktır. 4 - Alım & Satım bölümümüz sadece 2.el eşya, araç içindir. Sıfır parça satışları sadece sponsor firmalar tarafından yapılabilir. Forum üyelerinin sıfır eşya-parça satış hakkı yoktur. Aksi takdirde ilgili konu başlıkları yöneticilerimiz tarafından silinecektir. 5 - Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır. Uyarılarımızı dikkat aldığınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club |
||
![]() |
||
|
ne oldu yeditepely arkadaşım okuduktan sonra tutuldunuz mu yoksa hak verip de benimle paylaşmaya mı yaklaşmıyorsunuz saygılar bizden.
|
||
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
hayırlı satışlar.saygılarımla.
|
||
![]() |
||
|
üslubumu tartışmak için http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17285&PN=3&title=2001-model-206-rolland-garros-satlk su kısımda yazdıgı hafiflige bakıp oyle cevap verirmisiniz
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
arkadas arabaya puan verın dıye koymamıs buraya.hayırlı satıslar der gecersın.konusma uslubun cok kotu.
|
||
![]() |
||
|
bu özelliklerde gitse gider de boyanmadık yer kalmamış ki değişeni bile var. foto foto olsa ankara eskişehir arası uzaklık kadar fark var olumsuz eksi puan veriyorum bu araca araç sahibine de başarılar dilerim arkadaşın satar üstüne mercedes alır sen daha bununla uzun eşşek bile oynarsın iyi günler çaw... hı bu arada eskiden benimde bir arabam vardı garros taklalıydı pert ti ama benim gözümde gram boya yoktu :) yine yazıyı düzelteyim atikerin en iyisi olsa ne olacak :) motor yemiş havayı gazı iyisini kötüsünü birde yazmışsın olmamış 10 üzerinden 3 veriyorum ilanınıza sayın serkan bey.
Düzenleyen x-desing - 24 Ağustos 2011 Saat 12:17 |
||
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
umarım kısa zamanda satarsın bu özelliklerle peynir ekmek gibi gitmesi lazım :)
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
|
Hayırlı Satışlar... Olsun.
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Önerileriniz için tesekur ederim; ama zaten önümüzdeki günlerde foto cekip eklicem ilana.. Pc ye format atılınca bütün fotograflar da gitti. Elimde tek o foto vardı, onu koydum mecbur.. :) |
||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |