Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Satılık 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp + LPG
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Satılık 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp + LPG

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Satılık 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp + LPG
    Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 01:05
Orjinalini yazan: x-desing x-desing Yazdı:

bu özelliklerde gitse gider de boyanmadık yer kalmamış ki değişeni bile var. foto foto olsa ankara eskişehir arası uzaklık kadar fark var olumsuz eksi puan veriyorum bu araca araç sahibine de başarılar dilerim arkadaşın satar üstüne mercedes alır sen daha bununla uzun eşşek bile oynarsın iyi günler çaw... hı bu arada eskiden benimde bir arabam vardı garros taklalıydı pert ti ama benim gözümde gram boya yoktu :)  yine yazıyı düzelteyim atikerin en iyisi olsa ne olacak :) motor yemiş havayı gazı iyisini kötüsünü birde yazmışsın olmamış 10 üzerinden 3 veriyorum ilanınıza sayın serkan bey.

milletin ilanına çamur atmaya hakkın yok burda senin Sinirli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 01:04
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

Orjinalini yazan: se®k@n se®k@n Yazdı:

Öncelikle ciddi anlamda eleştiri ve yorum yapanlara teşekkür ederim..

x-desing sana gelince, bilmiyorum farkında mısın ama cok gereksiz seyler yazmıssın.. Benim ilanım, benim arabam beni ilgilendirir. Ben arabamdan oldukca memnunum. Satılmazsa zaten binmeye devam edicem. Yani satma gibi bi kaygım yok. Olur da satılırsa diye ilan verdim. İlan verme nedenimi de ilanda belirttim. Kaldı ki acık acık nerde boyası oldugunu yazmam suc mu?

Diger topicte bana "angaralı gardaş" gibisinden atıp tutmussun da, ben Ankarada yasıyorum; ama ben de Adanalıyım merak etme. Sen ne kadar düzgünsen, ben de okadar düzgün adamımdır.

Benim sana laf söyleme nedenim: Foruma ilk iki mesajın diger arabasını satan arkadasa camur atmakla olmus. Forumda kendini bile tanıtmadan, ona buna saldırmaya baslamıssın. Yoksa ne diye ben sana bişey söyleyeyim. 

Senden ricam bundan sonra bosuna kendini yorma, cünkü bu sana karsı yazdıgım son mesaj olacak. Sen istedigin gibi at koştur forumda.

Yönetici arkadaslar senin sacmalıklarına engel olmuyosa ben zaten bişey yapamam.

Hadi kal saglıcakla...

verdiğin önceki linki de okudum. bu konuda serkana katılıyorum

Düzenleyen maverick - 25 Ağustos 2011 Saat 01:18
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 01:03
Orjinalini yazan: se®k@n se®k@n Yazdı:

x-desing sana gelince, bilmiyorum farkında mısın ama cok gereksiz seyler yazmıssın.. Benim ilanım, benim arabam beni ilgilendirir. Ben arabamdan oldukca memnunum. Satılmazsa zaten binmeye devam edicem. Yani satma gibi bi kaygım yok. Olur da satılırsa diye ilan verdim. İlan verme nedenimi de ilanda belirttim. Kaldı ki acık acık nerde boyası oldugunu yazmam suc mu?

Diger topicte bana "angaralı gardaş" gibisinden atıp tutmussun da, ben Ankarada yasıyorum; ama ben de Adanalıyım merak etme. Sen ne kadar düzgünsen, ben de okadar düzgün adamımdır.

Benim sana laf söyleme nedenim: Foruma ilk iki mesajın diger arabasını satan arkadasa camur atmakla olmus. Forumda kendini bile tanıtmadan, ona buna saldırmaya baslamıssın. Yoksa ne diye ben sana bişey söyleyeyim. 

Senden ricam bundan sonra bosuna kendini yorma, cünkü bu sana karsı yazdıgım son mesaj olacak. Sen istedigin gibi at koştur forumda.

Yönetici arkadaslar senin sacmalıklarına engel olmuyosa ben zaten bişey yapamam.

verdiğin önceki linki de okudum. bu konuda sana katılıyorum

Hadi kal saglıcakla...
Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 00:52

Hadi kal saglıcakla...
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 21:51
Hayırlı Satışlar ...
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:40
teşekkürler güzel paylaşım.
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:39
hayır sadece sıze degıl.bu yasaklar hepımıze hem ona hem sıze hem bana herkese.kısılere tek tek msj atmaktansa zaten forumun basında yazıyor.ben sadece normal bır bıcımde forumun yasaklarından bahsettım.
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:33
peki sayın üyemiz serkan beyefendinin dediğine lafınız yok mu 2 kelime sadece ben mi bu durumda itilmekteyim
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:32
celıskı bunun neresınde anlayamadım..yasaklar mantıklı bence.burda ınsanlar fıyat hakkında yorum yapıp mıllet tartısmasın dıye konmus.yoksa ısteyen ıstedıgı fıyatı yazar,pert aracıda satar.bunu kımse yargılayamaz.sonucta alan razı veren razı.bıze sadece alım dusunmuyorsak hayırlı satıslar demek duser.yonetıcılerde bu amacla sızın komık dedıgınız ama bır o kadar onemli yasaklar koymuslar.buna uyup uymamakda ınsanın kendı elınde.
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:26
ama bir çelişki var hem yöneticiler ve sitemizi ilgilendirmez hemde yasaklar var ilginç ama bir o kadar komik saygılar :)
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:24
özür dilerim haksızlık olmasın saygılar sizler için...  bunu diğer ilana da kopyalarsan diğer yapılan yorumcular da fiyatı hakkında yorum yapmasınlar sayın yeditepely.

Düzenleyen x-desing - 24 Ağustos 2011 Saat 13:25
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:22
tutulacak bırsey yok.uygun cevabı zaten yonetıcıler yazmıs ben tekrar kopyalayayım.belki anlasılır sızın ıcın.

1 - Sitemizi sadece alım satım sitesi gibi kullanıp tanışma topiği ( başlığı ) açmadan bile direk satış başlığı açan üyeler uyarılıp açtığı konular yöneticilerimiz tarafından silinecektir.

2 - Alış ve Satış trafiği Peugeot Türkiye Fun Club sorumluluğuna dahil değildir, her hangi bir sorunda Yöneticilerimiz ve Sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Alım satım işleri sadece ilgili kişileri bağlar !

3 - Atılan mesajlar sonrasında konular geyik muhabbetine veya konuda haksızlık doğuracak hiçbir şekile dönüştürülmemelidir. Aksi takdirde yöneticilerimiz tarafından mesajlar silinip üyeler uyarılacaktır.

4 - Alım & Satım bölümümüz sadece 2.el eşya, araç içindir. Sıfır parça satışları sadece sponsor firmalar tarafından yapılabilir. Forum üyelerinin sıfır eşya-parça satış hakkı yoktur. Aksi takdirde ilgili konu başlıkları yöneticilerimiz tarafından silinecektir.

5 - Alım-Satım ilanlarında satışı yapılan ürünün satılımını engelleyecek sözler,içeriği veya fiyatı hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak yasaktır.

Uyarılarımızı dikkat aldığınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.
Peugeot Türkiye Fun Club
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:17
ne oldu yeditepely arkadaşım okuduktan sonra tutuldunuz mu yoksa hak verip de benimle paylaşmaya mı yaklaşmıyorsunuz saygılar bizden.
Yukarı Dön
semih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı semih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 13:06
hayırlı satışlar.saygılarımla.
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 12:49
üslubumu tartışmak için http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17285&PN=3&title=2001-model-206-rolland-garros-satlk su kısımda yazdıgı hafiflige bakıp oyle cevap verirmisiniz
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 12:42
Orjinalini yazan: x-desing x-desing Yazdı:

bu özelliklerde gitse gider de boyanmadık yer kalmamış ki değişeni bile var. foto foto olsa ankara eskişehir arası uzaklık kadar fark var olumsuz eksi puan veriyorum bu araca araç sahibine de başarılar dilerim arkadaşın satar üstüne mercedes alır sen daha bununla uzun eşşek bile oynarsın iyi günler çaw... hı bu arada eskiden benimde bir arabam vardı garros taklalıydı pert ti ama benim gözümde gram boya yoktu :)  yine yazıyı düzelteyim atikerin en iyisi olsa ne olacak :) motor yemiş havayı gazı iyisini kötüsünü birde yazmışsın olmamış 10 üzerinden 3 veriyorum ilanınıza sayın serkan bey.

arkadas arabaya puan verın dıye koymamıs buraya.hayırlı satıslar der gecersın.konusma uslubun cok kotu.
Yukarı Dön
Mdeniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mdeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 12:12

Düzenleyen x-desing - 24 Ağustos 2011 Saat 12:17
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 09:48
umarım kısa zamanda satarsın bu özelliklerle peynir ekmek gibi gitmesi lazım :)
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 09:42
Hayırlı Satışlar... Olsun.
Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 03:01

Önerileriniz için tesekur ederim; ama zaten önümüzdeki günlerde foto cekip eklicem ilana.. Pc ye format atılınca bütün fotograflar da gitti. Elimde tek o foto vardı, onu koydum mecbur.. :)

Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 324 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 207 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 820 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6185 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2031 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1120 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7360 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1191 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1376 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3625 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5832 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 504 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1400 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5048 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40689 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 895 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20259 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6322 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1617 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
KillBOB 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English