![]() |
|
106 Arka Logo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 16:13 |
Özel mesaj attım arkadaşlar sizlere. @sedataksu evet kırmızı farklı olurdu şimdi canlandırdım kafamda
![]() |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet güzel olmuş.Taban kırmızda güzel olurdu.
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
ŞevkeTŞeneR ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: İST, Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞevkeTŞeneR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende istiyorum bundan :D
|
|
ŞevkeT ŞeneR
İstanbuL/EyüP PeugeoT/106xR & ŞahiN_S A+Rh |
|
![]() |
|
ekochiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana da lazım bunlardan :D
|
|
![]() |
|
ekochiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
yok ben hıc ugrasmadım geldı etıketler ole duruyor bagajda gercı benım sımdı bagaj kapagı boyanıyor ya logoyu daha farklı bırsey yapmayı dusunuyorum ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
Gerçi senin araba boyada abi ama uğraşabildin mi yapacaktın sen de?
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
forumda bı ıse yaradım walla :D
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim.
![]() |
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
gönderebilir misin linkini rica etsem.
Gayet iyi olmuş ya ayrıca. |
|
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|
![]() |
|
5TL ye kayseride sticker'la uğraşan bir arkadaştan aldım forum vasıtasıyla. istersen özelden atarım mesaj linkini. Arka plan için siyah fon kağıdı üstüne de krom pug amblemi yolluyor. Bu fotoda daha ayrıntılı görebilirsin. ![]() Düzenleyen Alicangulpinar - 17 Eylül 2011 Saat 21:45 |
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
hangi resimleri kullandın? banada gönderirsen boyut olarak aynılarını kullanayım bende.
|
|
2000 1.4 106 Quiksilver
|
|
![]() |
|
5 TL'ye halletmiş olduk sorunumuzu. Aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
İlk okuldaki iş eğitimi derslerine dönmüş oldum bu çalışmayla. Çok profesyonel bir iş çıkaramasam da eskisinden iyi olduğunu düşünüyorum.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Alicangulpinar - 05 Eylül 2011 Saat 09:36 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha direk siyah yapışkanı yapıştırıp bıraktım :)
|
|
![]() |
|
Biz de onu yaptık zaten :)
|
|
![]() |
|
arkadaşlar neden orjinal yada çıkma diye uğraşıyonuz reklamcıdan siyah folyo alın kilidi kaplayın aksesuarcıdan da jant için logo alın kesip yapıştırın daha orjinal olmaz mı???
|
|
![]() |
|
Özelden cevap attım.
|
|
![]() |
|
ysftkts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bana da lazım
Link veya telefon rica etsem? |
|
![]() |
|
Uyguladınız mı acaba ? Merak ettim. Benim aslan logosu krom değil gri geldi ama çok fark etmez sanırım. Yarın yapıştıracağım ben de.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |