|
Arkadaslar herkeze selamlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2011 Saat 10:31 |
aramıza hoşgeldin otomatik aracına manuel şanzıman takılır ama otomatigi tamir ettirecek kadar para ödersin en az
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoş geldin. senin sorunu cecoli çözer biraz bekle görünce cevap yazar sana. 306 konusunda çok deneyimli hatta 306 prof. dur kendisi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hosgeldın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza Hoş Geldin...
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
olur sanırım ama maliyetli olur. param var sorun yok dersen ist. maslakta hallederler büyük ihtimal
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SElamlar arkadaslar Adım volkan Kıbrıs dan katılıyorum aranıza yardımlarınızı bekliyorum peugeot 306 cabriolet sorunum ise basa bela =) bizim arac 2.0 L 16v Ve Derdim ise SANZIMAN OTOMATİC =( benim istedigim aracıma 6 ileri bir düz vites sanzıman oturtmak istiyorum. cünkü üstündeki otomatic sanzıman beni deli ediyor=( HABİRE VİTES ATIYOR DUSUYOR ARADA TEKLIYOR OLUR OLMAZ YERDE VITES ATIYOR BENI DELIRTTI=) AYRICA BENZINIDE YUTUYOR SON CARE BU KALDI=) FABRIKA YAPTIDA YAPTI HIC 2.0 cc makinaya otomatic sanzıman mı atılır=) neler yapmam gerek daha önce boyle ise kalkısan arkadaslarım warsa desteklerine ihtiyacım war sanzımanı bulmak kolay , ama herhangı bır sorun yasarmıyım vıtes aksamlarını alsam debrıyajı alsam bir fikirlerinizi solersenız sevınırım teseekurler....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |