![]() |
|
bilgi ekranı gözükmüyor neden? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 19:34 |
|
valla kardeş ben onu söktüm 3 tane çok minik ampülü var değiştim sorun düzeldi
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende öyle düşündüm ama, hem silecek hemde sinyal kolunda basma düğmeleri var, sinyal kolundaki düğmeye basılı tutarak Automatic Lighting sistemini ayarlıyorum, silecek kolundakina bassamda hiç bişey olmuyor :S
![]() |
||
![]() |
||
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
ekranlarınızın içindeki ampülleri mavi led ampüllerle değiştirin 2006 model 307 lerde öyle benimki turuncuydu navi yaptım ışık kuvevtli olucak en önemlisi yazıların silik çıkmaması için ekranın iç arka kısmında bulunan turuncu plastiği çıkartıp mavi fosforlu ışığı yansıtan bir saydam plastik konucak ekran mavi yazılar beyaz yada pempe oluyor ve güneşte bile net okunuyor ekranın silikleşmesi ısınması sıcaklığının artması ile alakası yok sadece eski model ekranların ışıları yetersiz.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim ekranda da sıkıntı vardı, sağ tarafı kararmıştı hiç görünmüyordu. Açtım ekranı ampul yanmıyormuş. Oto elektrikçiden temin ettim, tanesi 50kr. Şuan pırıl pırıl..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim ekranın bir ayağı çukurda
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracınız XR ya da Break sanırım. ekran standarttır , sizin yol bilgisayarının aktif olabilmesi için com2000 adlı parçanın değişmesi lazım. yani silecek ve sinyal kolları değişecek. çıkmaları 150 tl civarı , sıfırı 300-400-500 gibi birşey. yol bilgisayarında menulerde dolaşım için silecek kolunun üzerindeki butonu kullanmanız gerekir ki sizde buton yok anladığım kadarı ile |
||
![]() |
||
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
Ben arabayı aldığımda ekranı hıç göstermiyordu,, bende çıkmacıdan bir ekran aldım, satan adam yol bilgisayarı var demişti yani ekranda yaktığı benzin miktarını vs. gösteriyo demişti, benim aldığım ekranda; tarih saat sıcaklık gösteriyo, açılan kapıları ve uyarı ikazlarını gösteriyor. diğer yakıt klometre sayacı gibi bilgileri gösteremedim? ekranın farklı olma ihtimali var mıdır? pek sanmasamda bilgisi olan var mıdır acaba :)
![]() |
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
Arkadaşlar deneyimli araç sahipleride burada kaçınılmaz gerçeği dile getirmiş. 2005 model ve altı 307 lerde yol bilgisayarı ekranının solma problemi kroniktir. Lambayı değiştirmeniz ki ancak led lamba falan takarsanız(normal ampullere göre daha az ısınırlar) solma süresi gecikecektir. güneşin altında kaldığında araç zaten yapacak bişey yok, değişen lambada işe yaramaz. ama dediğim gibi gece veya soğuk havalarda lambalardan kaynaklanan ısınmayı da ancak led le geciktirebilirsiniz, kaçamazsınız. 206 ekranı alın, takın, kafanız ağrımasın. yada yol bilgisayarına bakmayıverin olsun bitsin:)
|
||
![]() |
||
kayas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Herhangi bir servisten bu ampulleri temin edebilirsiniz. ben geçen gün 6 tanesine 2TL verdim
![]() |
||
Kayaş
2004 307 1.6 XS OV |
||
![]() |
||
mydonese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşım ekranı arkasından tut çek direk çıkar sonrada yıdız başlıklı bir vida ile sağ ve soldaki vidaları sök arkasında 3 tane küçük lamba var tanesi 1.5 tl üçünüde değiştir işlem tamam ekranın güneş görmesiyle filan alakası yok
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ampülleri kontrol et sen once sonra ekran bulmaya calş bence 3 tllık bısey ıcın 150 tl lık masrafa gerenk yok :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
ampul değişmeyle hallolmaz ayrıca.dileyen deneyebilir.kristalleri sorunludur 307 ekranlarının.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
beyler bütün 3 satır 206 ekranları sorunsuzdur.
gti,rc,xt,quicksilver vs farketmez.hepsinde aynı 3 satır ekran vardır.ve solma YAPMAZ. 307 ekranını sıfır bile alsanız solar. o yüzden bulabilirseniz 307 nize 206 ekranı alın.zaten aynı ekrandır soketine kadar. uyum sorunu yok yani. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
şöyle ekran çok karanlık sa ancak ışık falan vurunca hafifçe okunuyorsa ampul gündüz turuncu silik ekran var gece ise net ekran varsa ya öyle idare edeceksniz yada değiştiriceksiniz. 3 satırlı 206 ekranları oluyor diye biliyorum araştırma yapmak lazım.
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
ya ampül değşitirmeyle hallolacak bir durumsa ben de yapayım?
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ama bütün 206 ekranları aynı değilmiş bitane modeli varmış sadece onun ekranı sorunsuzmuş onuda hatırlamıyorum ne yazıkki...
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
hocam sizin ampülleri değiştirmeniz lazım 5 tl masrafı var,
eğer ışık var ama yazılar okunmuyorsa 150 tlye 206 ekranı taktırın hiç bir sorun kalmaz.
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
ekranı sıcaktan koruyacaksın ki yapamazsın. o da çok dikkat ister. yani şimdi iki yılda bir ekran değiştirsek, o da iki yılda 100 lira olsa, ortalama 6 yıl binsek. 3 defa 100 liradan...
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ekranı değiştirmek çözüm değil (: yeniside aynısını yapacak. hoş biraz daha geç yapacak ama yapacak (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ön camı filmle kaplanmamış ve güneş altında kalan tüm 307'lerin kaderi. çözüm ekranı değiştirmek
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |