|
306 Kapı Döşemesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 21:41 |
ozaman sıkıtıntı yok (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sordurdum abi 775 tl fiyat aldım. Bayağı fark yani..
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun işinizi halletmenize sevindim, döşeme işini yaptırmadan önce şahin peugeot murat abiden fiyat alsaydınız. çünkü çıkmacılar piyasayı bilmediğini anladığında sıfırına yakın fiyata satıyorlar. sağlamının fiyatını bilmediğin için de alıyorsun. bundan sonra çıkma bir parça alırken sıfır fiyatını araştırmanızı tavsiye ederim, |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar,
Bugün daha önce de forum da paylaştığım, kapı içi döşeme problemine çözüm bulmak için bostancı sanayi ye gittim. Problem şuydu araca daha önce ses sistemi takılı olduğundan ön kapılarda koca koca ahşap hoparlör yuvaları/aparatı vardı. Bunları söktürdüm ama işin kötüsü bunlar takılırken bikaç yere vida takılmış sağ kapının plastiği ise kesilmişti, görüntü kötüydü yani. Önce çıkma bir kapı içi bulmak için çıkmacının birine gittim. Bir adet sağ kapı içi bulduk ama tabi kumaşı farklıydı. Bu yüzden bir döşemeciye gidip nasıl yaparız, komple 4 kapı için bi kumaş mı bulmalıyım?dedim ama o senin kapı üstündeki döşemeyi sökü bunun üstüne yapıştırırız içine de siner merak etme dedi. Haklı da çıktı işinin ehliymiş, 2 saat özene bezene güzelce kumaşı yapıştırdı ve çıkma kapı içini benim kapıya monte ettik. 10 numara, cillop gibin sıfır kapım oldu. Şoför tarafını ise üzerinde kesik olmadığı ve altta sadece 3-4 küçük vida deliği bulunduğu için elletmedim. Çok rahatsız etmedi yani beni. Şimdi yeni hedefim koltuk döşememe uygun güzel bi kumaş bulup komplae 4 kapıyı elden geçirmek. Ustayı çok beğendim zira. Maliyeti merak edenlere: çıkma kapı içi -uzun pazarlıklarla- 140 tl, kaplatma:50 tl.
**CECOLİ senin istediğin parçayı da sordum çıkmacıya ama istif bozmadan "bizde bulumaz" dedi, şaşırdım yani..
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |