![]() |
|
206 arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 11:22 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-lpg-klima-celik-jant-nerdeyse-full-yok-boylesi-57512376/detay/
Araç bana ait.Kırıkkaledeyim düşünürseniz. |
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
19 bine kadar çıkabilirim, dizel araç temizdir, lpg ile uğraşılmaz :) zor iş tüp müp
|
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana lpgli araç daha mantıklı geliyo aslında. dizel az yakıyo tamam iyi güzel ama bakıma girdiğinde bildiğim kadarıyla benzin-lpg li arabaya nazaran çok daha fazla tutuyo sanırım yanı yakıt tasarrufun sadece bakımda gidiyo aynı hesaba geliyo |
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Temiz Az Km li Dizel Uygun Fiyatlı 206 İmkansız Gibi Birşey.
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
fiyat aralağın nedirr
|
||
![]() |
||
|
ıns
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
çok teşekkür ederim inşallah bulurum.
|
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun ıns bulursunuz ıstedınız gıbı bı arac
|
||
![]() |
||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
|
satan var dı sanırım 206 quıklıydı dıye hatırlıorum olmaz mı quık verelım ?
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
![]() |
||
|
evet çok doğru dedin, özellikle kırmızı istiyorum ama piyasada ki bir çok kırmızı hep modiye edilmiş araç, birde temizini bulmak çoook zor. millet arabasının kıymetini bilmiyor, sahibinden.com a bakıyorum hemen hemen 2500 araçtan elle tutulur 50 araç yok.
|
||
![]() |
||
|
aman abi temizini bul sağlam araba olsun hor kullanılmış olmasın sonra dert olur |
||
![]() |
||
|
hala arıyorum, :(( aramaya devam
|
||
![]() |
||
|
temiz arac bulmak zor . ben yeni araci almaya teeee orduya gittim. nekadar psyko oldugumu biliyor arkadaslar. :))) benim aracta insallah degerini bilen birine gider.
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Bu konu daha önce açılıp tartışılmamış mıydı ?
|
||
![]() |
||
illegal_boy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Konum: G.antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı illegal_boy
|
2004 model 1.4 xt benzinli üzerinde atiker sıralı otogaz bulunmaktadır..rengi şeytan kırmızısı km 117 bin ilgini çekerse irtibata geçebilirsin kardeş.
|
||
Peugeot 206 1.4 XT 2004 Benzin/Lpg ( şeytan kırmızı )
3MR3 ByK G.Antep 0545 883 78 74 |
||
![]() |
||
|
Bende 2005-beyaz-1.4 HDI-72 bin km civarı 206 var,bayramdan sonra satıp satmayacağım netleşecek. Sadece arka bagaj kapağı boyalı,ben alırken 3 ustaya gösterdim hepside onay verdi,özellikle motor konusunda gayet iyi ;) İçerisinde ben aldıktan sonra sadece babamlar bindiğinde sigara içilmiştir. Ama şu an net olmadığı için birşey diyemiyorum :) O zamana kadar almazsa ilanlar bölümünde görürsün zaten ;)
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
dün tavsiye eden bendim :)
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
yakıt konusunda ne yakar bilmem ama kesinlikle tavsiye ederdim yakından gördüğüm için söylüyorum, almasanda arabayı incelemeni tavsiye ederim :) temiz araba ve diğerleri diye mukayese edebilmen için ;) inşallah gönlüne göre bulursun. birde cihan arkadaşımızın arabası vardı csalli kullanıcı adı. onada bir sor istersen
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
birde özellikle Şeytan Kırmızısı istiyoruz, ayrıca xt ler 2005 son galiba? sonrasında feline oldu bunlar doğru mu biliyorum?
|
||
![]() |
||
|
selam, dün baktım buna, hatta forumda bir arkadaş tavsiye etti, ama günlük 60-65 km yapıyorum benzin benim için çok masraflı olacak, günlük 20 liraya yakın yakar diye tahmin ediyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |