![]() |
|
Alınık 307... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 08:37 |
mercekli olmayan far'a zanon takılmaz, takanlar var ama onlar neden mercekli fara takılması gerektiğini bilmiyorlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde iç dış kuaför koltuğu tavanı döşemesi falan, 200 tl tutar,
araç içi ses yalıtımı 100 tl 2+2 kompenant 300 tl anfi 250 tl bass 150 tl parana göre pioneer-doubledin 200-1000 arası. camda film varmış birde kaliteli zenon ohhhh. ha birde 5 kol jant
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
usta aracın şanzımanına falan iyi baktır,aracın motor şanzıman iyiyse değişene boyaya bakma, tavan ve kaputta birşey yoksa normaldir,
sen al onu, oraya bir doubledin,kapılara kompenant falan ah bir 307m olacaktı şimdi.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
allah gonlune gore versın kardesım ıns bulursun hevesını kırmak ıstemem umudunu ıtırme ama o para cok zor zor ama ın bulursun
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bi bak bakalım,
sen takside ne kullanıyorsun.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin beğendiğin araca gidip bakıcam yarın inş
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
buradan bişey söylemek çok zor. 2003 modellerin bazılarına takılıyor hemde xt olduğu için full gibi düşünerekden hız sabitleyici özelliği takılabileceği kanaatindeyim.
gaz pedalı telli değilde elektronik olması uyumlu olduğunun göstergesidir.
|
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
metin abi peki o arç 2003 model o araca cruise controll takılır mı senin araç 2004
|
|
|
|
![]() |
|
1 numaralı ilanı ben beğendim.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
ali suat teşekkürler bende tam bu araçlara bakıyordum adamları bile aradım ama hepsinde illa bir değişen var pendiktende oralara gitme gözüme kestiremiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
albayım tavsiye edeceğin varmı şöyle 19000 tl ye falan temiz xt olacak ama
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
beyler çıtayı yükselttim az kilometrede temiz araç arıyorum vuruk boya olabilir istanbulda yaşıyoruz sonuçta saygılar
|
|
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Ek olarak galeri 16.900 yazmış kesin 16 ya düşer, bu araçta var bişeyler :( millet 2001 - 2002 sine 19 - 20 bin istiyor.
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
aracın ilanı yok mudur
satılıga cıkarmadım bakdım sen 307 arıon benimde aklımdan 308 yada 407 gecio teklifde bulundum dedigim gibi aracım orjinal değişen yok boya yok sag marşbelde ezik var hanım kaldırıma sürttü birde muhtelif çizikler baska da bir sorunu yok
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Arkadaşların dediklerine katılıyorum, resimlerde temiz görünebilir ama tanıdığın herşeyinden anlayan bir yere göstermek lazım, Motor, boya, değişen, arabayı bir kaldırıp altına baksınlar.
Bu fiyata böyle bir aracı durduk yere vermiyceklerini düşünüyorum birde galeri ölü fiyata hayatta vermez kesin araçta birşey var,otomatik araç şanzumanda felan sorun varsa uğraş dur çok masraf. 17000 veriyorsun bu fiyata senin istediklerine uygun temiz araç bulman çok zor. bu araca 17000 verirsin 3 bin masraf çıkarır, o masrafı yaptıktan sonrada arabadan soğursun bir daha binmek istemezsin en kötüsü de bu zaten :( . 20 bin verip temiz birşey bulmanın daha hayırlı olacaktır. İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Görüşlerinize saygı duyuyorum ama biraz acil yani hanım işe başlıcak almak lazım bekliyorum araç ilanlarınızı
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaşım Metin Kardeşiminde Dediği Gibi Çok Aciliyeti Yoksa... Araç Alımını Kurban Bayramına Bıraksan Çok İyi Olacaktır...
Gerçi Senin Yerinde Bende Olsam.... Kim Bilir Heralde Bende Öyle Yapardım ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Meandros araba nerde foto varmı cvp
|
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
17000'e hem 2004 hem xt hem triptonik hem az km. valla zor...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |