|
306 hakkında yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 14:52 |
Sıparıs ettıgın parcaların fıyatlarını merak ettım???
|
|
pug35
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen öle fotoyu internetten alıntı yaptım parçaların siparişini verdim ilgilenen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadas fotografı ınternetten almıs. Bu fotoda ıngılız peugeot larından alıntı... Hersey ters...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu aracın dreksıyon sadga galıba paspas ustune bakarsanız pedal gozukuyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekliyoruz resimleri ...
|
|
pug35
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok teşekkür ederim arabaya gidince bi ruhsata bakıyım:)biraz toparşıyım aracı resimlerini yakın zamanda eklerim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en dolu versiyonu xt modelidir anıl kardeşim ....
|
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladım ozaman xt buyuk ihtimalle özellik yönünden 2001 model olmasına rağmen yagmur sensörü otomatik klima olması çok güzel bişey
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ah be osman zamanında 1.6 xt düz vites hb bulamadık .. yanarım ona yanarım
Düzenleyen by_ersin - 18 Ağustos 2011 Saat 18:18 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayır sendeki 306 modellerinin en donanımlısı oluyor senin aracın xr değill xt modeli
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla ona hiç dikkat etmedim kardeşim xr olması lazım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ruhsatta xr mi yazıyor xt mi yazıyor ??
|
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimkide 2001 model xr platinium 1.6 otomatik platinium olması artı birşeymi yağmur sensörü dort airbak otomatik klima gibi özellikleri barındıran bi model galiba bende bunlar varda bununda ustu varmı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın modeli tam olarak ne ??? mesela benimki 306 xr 1.6 platıunum 100 bg 2001 model ..8 valf..
Düzenleyen by_ersin - 18 Ağustos 2011 Saat 18:08 |
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cevap için teşekkür ederim kendimi tanıttım bu arada sağolasın tekrardan aynı araca sahibiz bu platinium ne oluyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen kendini yeniden tanıt dostum ... uzun zaman siteye girmeyen üyelikler siliniyor.. senin istediğin parçaları
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com arayarak temin edebilirsin .. |
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben çook önceden üye olmuştum msj sayım bir gözüküyor kendimide tanıtmıştım 206 hakkında baya bilgi almıştım ama 306 denk geldi ney ben hemen tanıyorum kendimi bi daha sağolun tekrardan:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
pug35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |