![]() |
|
Brembo Kaliper Kapak 4'lü Set |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 Saat 15:13 |
||
Arkadaşlar benim araçta 307 lerde olan 5 kollu jantın 15''Ariane olanı var. Replica. Bu brembo kapaklardan alsam ve taktırmak istesem sıkıntı çıkar mı ?
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kırmızı arabaya kırmızı kapak olur mu ne dersiiniz?
![]() |
|||
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|||
![]() |
|||
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ya tabiki orası öyle kapağın yeri ayrı :) benim yaptığım yan sanayi :P
|
|||
![]() |
|||
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
||
Valla bende düşünmüştüm bu kapaklardan CC 15'lik jant var bende, montajı uğraştırır sürter filan dediler çevreden :) bende hiç uğraşmadım ısıya dayanıklı 10 TL ye kırmızı boya aldım. Ustamın dükkanda arabayı liftle kaldırdım. Kendim 15 dakikada yaptım :D
|
|||
![]() |
|||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
Yok almadım daha bakıyorum netten
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Mesajını yeni gördüm
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar bu brembo kapaklar 307'nin 5 kollu 16'' orjinal jantlarına direk oluyor mu?Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() ![]() Şöyle Bir Baktığımda Bizim Üyeler İnternet Üzerinde Baya Bir Pahalı Ürün Alıyor... Aksaray Parçacılara Yakınım O Yüzden Fiyatları Aşağı Yukarı Biliyorum.... Amaç Elimizden Geldiğince Arkadaşlara Yardımcı Olmak.... ![]() |
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
Albayım bızede 4 adet alımınyum jant lazım malum eskıdı fıyat ogrenebılırmıyız sızden
![]() |
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
||
kardeşim bu ürün 206'ya direk uyuyormu Ön tarafı bilmiyorumda arka tarafta disk biraz büyük yuvası uyum sağlarmı acaba.
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
30 tl varsa ben alayım 60 TL satarm :) varsa bana yolla albayım :))
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
adamın brembo konusunu uçuruyoruz beyler, özele geçip tartışsak iyi olcak yoksa kovacaklar bizi (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Olur Kardeşim Seve Sorarım Merak Etme ... ![]() |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
kurtarsa hemen alırdım ama malesef albayım ay sonunu bekliyorum maaşı alır almaz yanındayım :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aynen Kardeşim... Yalnız Sen Bana Bulduğun Fiyatıda Söyleki Adamlara İndirim Yaptırayım
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
far işini duyunca çok mutlu oldum
![]() dur seni özele alayım,
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
İyi Valla Metin im Sağol Sen Nasılsın Kardeşim...
|
|||
![]() |
|||
||
albayım canım ciğerim nasılsın halin vaktin iyidir inşallah
![]() |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |