![]() |
|
Satılık 2000 Model Peugeot 306 - 97.000 Kmde LPGLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
306XT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: ümraniye / ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 17:04 |
|
teşekkür ederim abi sağolasın kafamda çok plan vardıda ailem karar verdi. yoksa sunrof rc jant cam film vsvs işlem yapıcaktım ama olmadı. hayırlısı olsun..
|
||
2000 Model Mavi Peugeot 306 XT
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gerçekten çok temiz aracın .. maşallah
|
||
![]() |
||
306XT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: ümraniye / ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
teşekkürler sağolun arkadaşlar
|
||
|
||
![]() |
||
|
anlayışınız için teşekkür ederim sağolun |
||
|
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
HAYIRLI SATISLAR
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Gecen bana benım arabanın aynısına yapılmıs bır proje gosterdı de enfes olmus...
![]() Neyse konuyu fazla saptırmayalım
![]() |
||
![]() |
||
|
bu üstü kapalı gizli projeden anladımki ... undertaker görülmemiş bir sedanla sahneye çıkacak
![]() |
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Canın sağ olsun kardeşim, lafımı olur.
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
Su gtı koltuklarını ve jantlarını bana kıralarmısın
![]() |
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
evet Cem fena taktım kafaya, şuan araştırıyorum, hatta şuan elimde 3o6 gti ön tampon 2 adet gti koltuk 4 adet gti jant vs vs duruyor, geçen konuştuğumuz artı bir kaç ilave ile enfes olacak kanımca :D
Aslında senin araba enfes olurdu.
![]() |
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
Emre abı benım arabaya goz koyma hee ona gore
![]() Gecen soyledıgın projeyı cıddı cıddı dusunuyorsun galıba
![]() |
||
![]() |
||
|
Bencede aracın fıyatı gayet normal. Ayrıca unutmamak gerekırkı arac 1.8 XT yanı. Modelının en luks olanı...
Hayırlı satıslar olsun
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Sedan olsa talip olurdum, proje için sedan xt bakıyorum, hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı birine gider.
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
hocam hayırlı satışlar aracın ederi sana göre oysa bir kuruş aşağısına verme, piyasada ölücü çok, her arabanın bir ederi var işine gelmeyen, hayırlı satışlar deyip uzar. niyeti olan adam da adam gibi pazarlığını yapar. maksat miğde bulandırmak, benim aracımda satılık 2001 model 306 xr 75500 de kazası yok ama çiziğide var boyasıda ben 160000 istiyorum, adam gibi niyeti olanla pazarlık yaparım, saçma sapan yorumlara da iftardan sonra cevap veririm. bu konuda biraz sinirliydim buraya yazdım kusuruma bakma. tekrardan hayırlı satışlar.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
servis kayıtlı bir araç ne cızın ne boya ne degısen ne kaza :) |
||
![]() |
||
|
Çok para.Hayırlı satışlar..
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar..
|
||
![]() |
||
|
size katılıyorum ancak temiz kazasız araçta ekstra özelliklerle fiyat biraz yukarı çıkıyor |
||
|
||
![]() |
||
|
iyi almışsın =) senin aldığın gibi bulabilen alsın =) ben hiç görmedimde =) aracın özellikleri nelerdi acaba? ayrıca kazalı olma olasılığı nedir? temizmi ekstra özellikleri nelerdi? Düzenleyen 306XT - 17 Ağustos 2011 Saat 18:19 |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |