![]() |
|
Saleeh buralarda :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 00:57 |
sen rahat ol yaw sen kazasız belasız gelde bı ceza hazır 1200 sınav 1200 mekık sonra benım gazabım
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam göze aldım artık. Sen şimdiden düşün cezayı. eylül ortaları gibi dönüyorum İstanbul'a. Gelmeden haber veririm sana ;)
|
|
![]() |
|
olmıca kesın salıhım ama cezan var kanka bıl
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
ahmetim benim. tamam cezamı sen kes. benim aslan senin aslan biliyosun aramızda lafı olmayacak şeyler bunlar
![]() |
|
![]() |
|
albayım yuksek musadenle salıhın cezasını ben kesmek ısterım ınanıyorımkı musaden vardır bana demı salıh bıttım sen oldun bıttın ceza agır olacak aslanıda versen cezan cok buyuk olucak saygılar
|
|
![]() |
|
Hoşbulduk albayım. Cezalıyım biliyorum tepsi tepsi baklavayla gelicem :)
|
|
![]() |
|
Hoş Geldin Salih... Cezalısın Bunuda Biliyorsun Değilmi
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tekrar hosgeldiniz.
|
|
![]() |
|
sağol kardeşim. hoşbulduk
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hoşgeldiniz.keyfli formlar diliyorum.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
teşekkürler hoşbulduk
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
aleykum selam hoşgeldin
|
|
![]() |
|
Hoşbulduk saolasın.
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
aSelam hoşgeldiniz tekrardan
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Bazı özel nedenlerden dolayı Forumdan uzak kalmıştım. Şimdi tekrar buralardayım. Herkese tekrardan selamlar olsun :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |