![]() |
|
satılık 206 xt 1.6 16v 110hp en fullu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 11:32 |
|
vallaha uykum gelmezde can sıkıntısından belkı pc de oyun oynarım :)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kesinlikle otomatiğin rahatlığı başka hiçbir arabada yok özellikle yoğun trafikte. gidip bi gel o zaman vazgeçebilirsin ama uzun yolda dikkat et rahatlıktan dolayı uykunu getirmesin
![]() |
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satıslar
|
||
![]() |
||
|
Hayırlısı bakalım. Uzun yolda keyıflıdır ama...
![]() |
||
![]() |
||
|
gercekten oyle sevmesı cok zor alısamadım ama ayın 20 sınde tokata gıdecegım 20 gun kalacagım tekrar donecegım o arada seversem artık kaldırcam ılanı ama gene tat vermezse satım manuel alacagım
![]() |
||
![]() |
||
|
Melih kardesım hayırlı satıslar olsun. bır hevesle almıstın ama otomatık herkesın sevecegı bır sanzuman degıl
![]() |
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok şaşırdım melik yaa
![]() alışamadıktan sonra yapcak bişe yok gerçi ama arabayı ilk aldığımda bende senin gibiydim alışamadım sevemedim bi türlü ama şimdi o benim kırmızı şeytanım biliyosun
![]() şimdi günde 10 kişi arıyo almak için satılık değil diyorum ya da uçuk rakam veriyorum kapatıyorum
![]() yinede karar senin tabi hayırlı satışlar inşallah daha iyisini bulur ve alırsın.
|
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ısınmak önemlidir, birkere ısınamadın mı istediğin kadar bin zevk vermez
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
hayırlı satışlar ama o araba öyle zor gider, afilli fotoğraflar koyman lazım
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
bu kadar full olup km az olup degısensız olup bide sıyah olunca
![]() |
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
fiyat uçuk gibi geldi müdür..
genede hayırlı satıslar |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
||
|
tesekkurler....
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
hayırlı satışlar.güzel araç saygılarımla. |
||
![]() |
||
|
güncelll...
|
||
![]() |
||
|
biliyorum kızıyorsun ama ısınamadım :(((
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar melik kardeş... |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
güzel araç hayırlısı olsun:..
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
hayırlı atışlar ...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlı satışlar,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |