![]() |
|
206 Almak İstiyorum fakat bazı soru işaretleri var |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 00:08 |
hayırlısı neyse o olsun mustafa kardeşimizin aracıda mükemmeldir inşallah değerini bilecek birileri alır
|
|
![]() |
|
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın salih ağbi hayırlısı :)
|
|
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen hayırlısıyla aracına kavuşta ondan sonra gör kardeşim :)
|
|
![]() |
|
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
iyiki buldum bu platformu az biraz delilik var iyidir iyi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Baba can'dır tabiki arada olur öyle pürüzler:) Bu forumda herkes kardeş gibidir. Yaşasın pug kardeşliği
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
pederle aramız limonu , sebeb başka tabi ama baba candır sevilir :)
Mustafa ağbi çok iyi biri, kontorüm bitti o aradı ve sordugum her soruya cevap verdi. Teşekkür ediyorum kendisine gerçekten çok mutlu oldum bu devirde millet birini nasıl yolarım diye uğraşıyor hala böyle insanların olması güzel. |
|
|
|
![]() |
|
Baba'ya selamlar olsun :)
Mustafa abimizin aracı çok güzel ve bildiğimiz bir araç olmasının yanında Feline modeli bikere, yok yok maşallah. Fiyat konusunda Mustafa abimiz bu yazıları görür sana özel bir indirim yapar artık yahu :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
salih ağbi, benim babamında adı salih :)
valla bizimkiler arabaya karşı hocam zorla 15binTL verdiler. yukarıda mustafa ağbinin arabasını beğendim ve fiyatı 15binden yüksek. almıcaz diyorlar bende o arabayı istiyorum dedim şimdi onu konuşcaz hayırlısı.
|
|
|
|
![]() |
|
kardeşim sana bakınca kendimi görüyorum :) Bende Lise'den beri hep birgün 206'm olacak diyip hayal kurardım. Lisede olmadı Üniversitede olmadı. Allah iş hayatına girince nasip etti. Ben gezmeyi çok sevdiğim için fazla kilometre yapacağımı biliyordum (3 ayda 10bin km yaptım) o yüzden 2009 model 47 binde dizel aldım. Yakıt konusunda çok çok rahatım. sürat konusunda da isteyince 180-190ları görüyorum ama o hızlarla gitmeyide doğru bulmuyorum. Hız Felakettir Unutmayalım. Yıllardır bekleyipte kavuştuğum 206'nın benim için ne kadar doğru bir araç olduğunu her geçen gün biraz daha anlıyorum :) Eğer çok kilometre yapmayacaksan Benzinli araç öneririm. Ama bol bol gezerim Az paraya çok gitmek isterim dersen dizelden şaşma derim. :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
ehehe :) hocam aradım konuştuk çok iyi bi abimiz gerçekten ilgilendi ve her soruma cevap verdi , umarım alırım ve şunuda belirmek istedim alırsam bu arabayı alırım, aileden 15bin onay çıktı şimdi onların aklını çelmek kaldı bi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
al getır bakalım bunu güzel araba ısparta bıraz güzel araba gorsun ya :)))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
Arkadaşlar Forumda bi abim ( Mustafa Kırlı )
başlıklı konuda aracını satışa çıkarmış baktım beğendim ve forumda tanınan bilinen bi araç olduğu için seçimimi yaptım. bi kaç araştırmadan sonra son kararımı bu başlıkta bildireceğim.
Düzenleyen SelintiGazer - 16 Ağustos 2011 Saat 18:26 |
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Roland Garros evet. donanım olarak hakkını veren bir araçtır yakıt olarakta bence güzel. XT'de güzel bende ilk aracımı ararken XT ve RG'de takılmıştım. sonra Roland garros almıştımm ve halende severim ilanlara bakarım arada :)) 2001 model Roland garros al bak keyfine zaten açılan konularda vardı RG nni açıklamaları
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
1.6 xt dedim bi bak 1.6 110 bg 16 valf tam istedigin gibi güçlü bide sanruflusunu buldun mu off
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
o kadar çok modeli varki ve okadar fazla araba baktım ki karar vermek gerçekten zor. hepinize teşekkürler.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ozelden gonderdım :))
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
dostum bende 1.6 110 bg var tüplü vala on numara her yönüyle sanada tavsiye ederim xt modeli sanrufuda var hiç sorun çıkarmıyo kesinlikle.
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
werty , bunun üst sunroof sıkıntı çıkarır mı? su kaçırma takırdama esneme falan?
Teşekkürler bu arada..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
60de106
![]() |
|
|
|
![]() |
|
slm kardesım ben melık ısparta zirrat fakultesınde okuyorum ayın 21 ne kadar ıspartadayım istersen cumartesı gunu bulusalım bıraz sanayıde servıslerı gezdıreyım sana ustalara sor bılgı edın kafana yatarsa buldugun aracları ustayada gosterırırz netten daha güzel olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |